måndag 23 november 2015

Plåtbockningsmaskiner

Plåtbockningsmaskinerna i vårt sortiment är tillverkas av material med högsta materialkvalitet. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Segmenterad plåtbockningsmaskin Hobby-Standard - För bockning av plåt - För universell användning på byggarbetsplatser, modellbyggen etc. Profileret elementer för hög precision.


Med bekvämt excentriskt spännsystem.

Löstagbara böjningselement. Hål i botten av maskinen möjliggör fastklämningen på bordet. Effektiv arbetslängd : 6mmMax tjocklek av . Vid utveckling och eller ren . Bockningsmaskin för plåt max.


Börjar bli såpass klar med nya garaget att man iaf kan börja fundera på vad man ska stoppa in för prylar där. Tänkte kolla ifall någon har erfarenhet av nedanstående maskiner ? Annonsen listad under Kantvikmaskin, Plåtbearbetningsmaskiner, Maskiner.

Vi har ett brett sortiment av spikpistoler från MAX och Montana för alla typer av monterings- och byggnadsarbeten. Bryggspecialist- säljer och projekterar småbåtshamnar, marina projekt, flytbryggor, pontoner och båtslipar. Bänkmodell i smidigt utförande. Maximal materialtjocklek mm. Liten smidig bockningsmaskin.


Okänt antal mm arbetstjocklek. Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Angående plåtbockningsmaskiner så är det dyra och tunga maskiner, finns dock alternativ som kostar mindre. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner.


Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Kända fel: ° Anhåll till plåten fungerar ej i automatiskt läge.


Troligt fel är elektroniken ) fungerar om . Användarvänlig Exzenterspänning - fästelement för montering på en arbetsbänk - Div. Vår plåtbockningsmaskin havererade på sensommaren efter att en ingenjör bytt backup-batteri och sedan putsade kontakterna.

Nu är den avställd och söker egentligen ny ägare. Jag kan vara förmedlare av maskinen, dvs ge koordinater till var den finns och till säljaren - the chief in command. Maskinen är av hög kvalitet för professionella arbeten.


Tänkte inhandla en mindre smidig maskin att ha i garaget och bocka plåt med till bilarna. Det ända jag har hittat är verktygsbodens maskin. Jag undrar hur man bockar plåt snyggt om man inte har tillgång till bockverktyg? Smidig plåtbockningsmaskin som klarar även bredare plåtar.


Så har ni några bra tips om hur man kan bocka plåt med snygga raka veck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.