måndag 30 november 2015

Grovdammsugare nilfisk

Grovdammsugare för uppgifter inomhus och utomhus. NILFISK MULTI T VSC INOX. Mångsidig grovdammsugare - använd den inomhus och utomhus. Jämför priser och läs recensioner på Dammsugare.


Välkommen till PriceRunner!

Fungerar till både vått och torrt En dammsugare med hög sugstyrka som används för att få bort smuts och skräp både inom- och utomhus eller i exempelvis bi. En grovdammsugare , eller torr- och våtsugare som den också kallas, klarar jobben som en vanlig dammsugare inte gör. Den kan suga både våt och torr smuts i bilen, garaget eller när du renoverar. PushClean semiautomatisk filterre.


Nilfisk Buddy är en liten, kraftfull grovdammsugare för våt och torr smuts i kompakt design. Dammsuger enkelt upp spill så som vatten, grus och stenar. Eftersom cyklonkraften separerar dammpartiklarna från luftströmmen .

Våt och Torrdammsugare med automatisk upprullning av elkabel. Bekvämt placerad slanganslutning. Kraftig behållare i stål. Svirvel på dammsugarslangen. Två länkhjul och två fasta hjul.


Smart klicksystem för snabbt . Extra stort sortiment online. CDON CDON, i, Nordens största varuhus. Med en prisvärd grovdammsugare blir det både enkelt och roligt att hålla rent hemma.


Det är lätt att ta till den vanliga dammsugaren när källare eller garage behöver rengöras, men faktum är att den tar skada av denna sortens arbete. En pålitlig grovdammsugare kan dessutom ta upp det allra minsta dammet, resultatet bli . Nilfisk Buddy är en lätt och kompakt grovdammsugare för både vått och torrt - i hemmet, verkstaden eller till hobbyn. Denna modell har en 18-liters stålbehållare och är utrustad med ett fleece filterpåssystem - även till fuktig smuts. Enkel att transportera från ställe till ställe.


Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris.

En lätt och kompakt grovdammsugare för hemmet, verkstaden eller till hobbyn. Den är enkel att transportera från ställe till ställe och levereras med ett antal praktiska tillbehör så att . Observera, denna text är maskinöversatt. Leverans till företag, föreningar och organisationer i hela Sverige.


Lägg i önskelista Skriv ut produktblad. Blockets tips för trygg affär. Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bank-konton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.