tisdag 21 februari 2017

Arbrå handboll

Vill du eller din dotter bli medlem o börja spela handboll så hittar du uppgifter till tränare och lag på denna sida . Arbrå HK är en handbollsklubb för Tjejjer. Officiell twitter för Arbrå handboll. Södertälje har inte haft . Boden kliver in som favoriter som placerat sig poäng före Arbrå efter spelade matcher.

Publisher: Bodens BK Handboll. Matchstart: lör oktober, 15:00. Plats: Bollnäs Sporthall A. Serie: Flickor UTabell. Alfta GIF HF - Hällbo IF. Arbrå är det laget som börjar matchen bäst och tar ledningen med både 1-och 2-1.


Men Rimbos försvar står bra bakåt . Välkommen till hemsidan för Tyresö Handboll - Dam Utveckling.

Tillverkare Engfa Täby 2. Lite nyare tillverkning. Betalning mot konto i Bank. Ellens fina räddningar var en stor anledning till att siffrorna hölls nere. På vår lagsida kan ni se kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer.


Visa bildtext Dölj Jesper . Anläggningen har en idrottshall för inomhusidrott för olika idrottsverksamheter som exempelvis handboll , innebandy, fotboll, badminton m m. Skolornas nyttjande av idrottshallen är intensivt såväl sommar som vinter. Bild från Arbrå idrottshall. Idrottshallen Idrottshallen är öppen för bokning augusti - juni . I lördags hade vi match i U6-serien mot Arbrå. Vi har nu tagit med fler -04-or i detta lag, dels för att dessa tjejer ska få chansen att utvecklas, och dels för att inte slita ut de tjejer som har dubblerat och spelat både U6- och U5-matcher.


Serietvåan kom på besök till Lugnet denna eftermiddag då matchen sändes via dt. Det svider att förlora, det gör det alltid! Men man kan förlora på rätt sätt och man kan förlora på fel sätt.


Idag förlorar vi på rätt sätt.

Kom och stötta tjejerna till vinst på lördag! Därför är det speciellt roligt att Torsbergsgymnasiet utsetts att driva handbollsgymnasium på elitnivå för tjejer från och med hösten, tycker läraren och handbollstränaren Magnus Delin. När vi mött dem har jag tyckt att de har spelat en väldigt fin handboll , säger Olsson som flyttar till Karlstad från Bollnäs i augusti och redan sökt jobb i stan.


För Ida Skoglund blir det att fortsätta plugga på gymnasiet. Men vi har faktiskt knappt pratat med varandra så det är inte jag som påverkat henne. Då var det dags för borta match igen.


Denna gång blev det en bussresa till Bollnäs för att möta Arbrå för andra gången. Då vi mötte dom hemma blev det en klar vinst för Boltontjejerna som spelade på topp både bakåt och framåt den matchen. Härnösand förlorade hemmamatchen mot Arbrå i division norra på lördagen.


VIF Handboll - HF Rimbo. Resultatet innebär att Härnösand nu har elva. Vi sänder hela matchen live på vår hemsida,. Sofia Kou Aune dominerar brutalbänken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.