tisdag 28 februari 2017

Elektrisk trappklättrare

Elektriska trappklättrare. Sliter du med en vanlig trappkärra upp och ner för trapporna? Då kan det vara dags att investera i en riktigt elektrisk trappklättare.


Våra vanligaste modeller klarar upp till 1kg vilket oftast räcker. Men vi har flera smidiga modeller som lyfter upp till 4kg.

På plan mark är våra eltrappklättare Cargo . En lite bredare och stadigare trappklättrare , som klarar 3kg, - trots det klarar även denna trappklättrare av svängda trappor. Med hjälp av en elektrisk trappklättrare klarar en ensam person att hantera förflyttningen av tunga vitvaror. En säker och lättmanövrerad elektrisk trappklättare som även har automatisk bromsfunktion vid nedfärd. Mycket mångsidig och lättanvänd trappklättrare med automatisk bromsfunktion vid nedfärd. En elektrisk trappklättrare för smidig flytt i trappor med lyftkapacitet på 175kg.


Använd trappklättraren vid flyttar där det saknas hiss, förankra godset med spännband. Med rätt hjälpmedel går din flytt snabbt och smidigt, tveka inte att fråga oss om råd – vi är en riktig .

Allt direkt från våra generalagenturer eller direkt från vår produktion i Kina. Vi tillhandahåller allt från enstaka produkter till helhetslösningar. Den är liten och smidig och kräver minimalt med utrymme. Kan utformas nästan hur som helst eftersom kärran är uppbyggd av moduler. Säljs i Sverige av Micrologistic.


Med högkvalitativa produkter som kärror, pirror, elektriska trappklättrare , entreramper, däckhanteringsutrustning, markskydd (Ground-Guards) - allt från några av världens ledande tillverkare. Annonsen listad under Övrigt, Övriga produkter, Produkter. Batteridriven trappklättrare idealisk för högt och tungt gods. Med trappklättraren kör du värmepumpar, dryckautomater, vapenskåp, solpaneler, mattrullar, spelautomater, oljepannor mm upp och nerför trappor väldigt enkelt. Produkt: Liftkar PT elektrisk trappklättrare.


Trappklättrare , Batteridriven. Tillverkare: Sano Transportgeräte GmbH. Läkemedelsverkets referensnummer: 6. Sammanfattning: Modifiering av produkter. Detta gör denna trappklättrare lämplig för t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.