måndag 20 februari 2017

Bloggtips att skriva om

Roliga, heta och intressanta ämnen som dina läsare kommer att älska läsa! Behöver du hjälp om vad du ska blogga om? Saker att blogga om när du undrar vad man kan blogga om. Kul bloggidéer att skriva om nu!


Snacka om bloggtips , här kommer blogginlägg-tips som du kan blogga om.

Titta på vad andra skriver om i sina bloggar. Bloggtips inlägg att skriva om. Det är tisdag och dags för veckans bloggtips. Om du samlar på något - visa upp din samling och berätta om den.


Vad jag istället kan göra är att ge dig länkar till ett par artiklar på Starta-blogg. De tips dom ger är väldigt bra så jag råder dig till att kika på dom. Har du drabbats av bloggtorka eller vill du bara ha tips på vad du kan blogga om ? Till dess att jag själv kan pricka av alla dessa inlägg hoppas jag i alla fall att jag kan .

Den absolut vanligaste frågan jag får av bloggare är - vad ska jag skriva om ? Tyvärr drogs jag själv med detta problemet tidigare och började därför samla på mig generella idéer som fungerar på alla sorters blogger. Några av dem är förhållandevis lika med anledning att olika vinklingar väcker olika. Alla råkar vi till och från ut för skrivkramp och bloggtorka.


Därför tänkte jag ge några tips på ämnen att blogga om. I dagens gästblogg ger Kim Halderot värdefulla tips på hur du får din text att kicka ass. Dagens gästblogg handlar om innehåll. Därför ska jag ge fem tips som hjälper dig att skriva just det där kick ass-inlägget som gör dig till en grym bloggare.


Oftast märker läsarna skillnad om inlägget har haft en klar tanke som arbetats fram till en bra slutkläm eller om inlägget har slängts ihop bara för att uppdatera bloggen snabbt. Här kommer nio tips hur du får till ett riktigt bra blogginlägg. Genom att först bestämma dig för att skriva om en sak - endast en - så . Inriktning – Här kan det vara svårt att veta exakt vilken inriktning man vill att bloggen ska ha. Det kan vara svårt att bara skriva om vardagen då det lätt kan bli ganska enformigt att läsa om din dag på jobbet eller vad ni ätit till middag hemma. Alltså jag är SÅ GLAD för att min bästa kompis Katta har börjat blogga.


Vi har känt varann sen vi gick i åttan, när vi gick i gymnaiset drömde vi om att jobba på modetidningar och för sju år sen startade vi en blogg ihop men som vi aldrig riktigt uppdaterade. Hon är världens bästa kompis .

Akta dig samtidigt för att vara för bred – nischa din kategori ytterligare för att stå ut mot det hav av andra som skriver om samma ämne. Om du inte brinner för ditt ämne och älskar att skriva om det och dela med dig av din expertis, då kommer du att tröttna. Det gör att alla människor kan hitta sina favoritställen och få uttrycka sig på det stället där det passar dem bäst.


Att blogga passar ju inte alla, de som inte tycker om att skriva eller har ett behov av . Ja då kan du ta del av mina tips på. Om du inte hittade något här som kan hjälpa dig, gör en egen bloggtips lista, där du kan skriva upp saker du själv skulle vilja läsa mera om ! Hur man med tre enkla steg startar en blogg. Det går bra att ändra den senare.


Välj en design du gillar. Nu är det dags att skriva ditt första blogginlägg! STARTA DIN BLOGG NU - DET ÄR . En lista med blogg idéer, skriv rad för rad vad du vill skriva om i bara rubriker.


Börja med att skriva ner tio stycken och sedan varje gång du bloggar eller hitta inspiration fyll på den. Då kan du alltid ta till lista i fall att kreativiteten är trög just den dagen. Separat mapp för dina bilder.


Skriv om det du älskar och är intresserad av. Allt för ofta ser jag bloggare ställa frågan: Vad vill ni att jag ska skriva om ? Skriv om det du tycker är intressant istället, så kommer likasinnade så småningom att läsa din blogg. Att skriva om något som du inte är intresserad av för att någon annan vill att du ska . För bästa resultat bör man därför alltid optimera och skriva dessa manuellt. För att försäkra dig om att hela innehållet i metabeskrivningen får plats bör du hålla texten under 1tecken. Jag har en separat mapp . Testa dig gärna fram och korta ned beskrivningen om du ser att den är för lång och innehållet bryts av.


Här ger hon sina bästa tips för att skapa en framgångsrik blogg. På ett trendseminarium som jag var på nyligen, pratade föreläsaren om att ”sprida virus” för att hajpa något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.