tisdag 28 februari 2017

Italienska restauranger göteborg

Det italienska köket, med sin förkärlek till utvalda råvaror och enkla, rena smaker, är lätt att förälska sig i. Krämig risotto, smaksatt med parmesan och vitt vin, eller en vitlöksdoftande pasta vongole, kan göra nästan vem som helst saligt tårögd. Göteborg kan stoltsera med en hel parad av italienska krogar. Om du älskar italiensk mat finns det bra restauranger i Göteborg.


Hitta och få information om italienska restauranger i Göteborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.

Hitta bra italienska restauranger i Göteborg och få upp till rabatt! Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning. Restaurang La Terrazza är en klassisk italiensk restaurang mitt emot Scandinavium i hjärtat av Göteborg. Här erbjuds en bred à la carte meny med många klassiska italienska rätter samt även en pizzameny.


Sommartid öppnar vi vår populära uteservering. Vill du unna dig lite härlig italiensk mat? Nonna är allas vår italienska mormor, ett besök här är ett besök hemma hos henne.


I hennes anda och med hennes recept skapar vi trivsel och samvaro.

Och vi serverar så många rätter som möjligt på stora fat vilket inbjuder till något av det viktigaste här i livet – att dela. Restaurang Bellini är en modern italiensk restaurang i Göteborg som ligger mitt i Linnéstan. De flesta rätter finns också som avhämtning. Vår italienska kvällsmeny alla dagar från kl 16. En liten, charmig lokal med rustika takbjälkar och en grovhuggen vinbar,.


Här vill vi erbjuda en riktigt familjär känsla, eller riktigt go som vi. Da Vinci, Nordenskiöldsgatan 2 Göteborg. Vi har plats för sittande gäster och erbjuder en meny med närmare 1olika rätter. Halva vår meny består av läckra pastarätter och husets.


Ristorante Ombra, Plantagegatan 1 Göteborg. Hos oss hittar du bland annat vedugnsbakad pizza, cucina italiana samt givetvis färska råvaror från italien! Köket kännetecknas allmänt av sin enkelhet och sin betoning på färska råvaror av hög kvalitet.


Ristoria är med de bra råvaror och stort hantverkskunnande den bästa italienska restaurangen i Göteborg - Vi har en stor passion för den italienska maten! Italian Food Stories - Ristoria är en myllrande italiensk restaurang där varje smakupplevelse förmedlar en historia från vår stora italienska matresa. Välkommen till en äkta italiensk kvarterskrog i hjärtat av Göteborg.


Här är lugnt och mysigt och perfekt för bland annat romantiska parmiddagar.

För att komplettera vår matsal så har vi skapat en av stans mysigaste bakgårdar. Utöver detta har vi också ett litet chanbre separé som är perfekt för slutna sällskap och för att göra. Vi finns i hjärtat av Göteborg , nära hotell, shopping, Kungsgatan samt Operan och Casino. På Magazzino väntar dig en smakfull och lugn stund. Vi erbjuder mat som är lagad av de bästa italienska råvarorna.


Ett vinsortiment baserat på både kunskap och kvalitè bäddar för en. Köket levererar den genuina, enkla, okomplicerade italienska maten. Italiensk konceptrestaurang med vinbar och vinkällare. Det erbjuds 4-rätters menyer, men även smårätter att njuta av tillsammans med ett glas vin eller två och självklart pasta. Vinlistan med prisvärda italienska viner.


I vinkällaren håller vi vinprovningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.