tisdag 28 februari 2017

Oljesug tryckluft

Oljesug för mindre motorer som t. Den gamla oljan sugs enkelt upp från motorn och ner i behållaren. Oljepumpen kan användas på alla ställen där olja ska sugas upp. Oljan ska inte vara för varm, max.


Avsedd för varm olja runt grader.

Idealisk för bil, båt, motorcykel. Den vakuumförsedda enheten är enkel och lätt att använda. Innehåller sex sugsondrar (metall och flexibla) med snabbkoppling. Inkluderar adapter för BMW och VW Sugning sker rent och enkelt. När aggregatet är laddat kan sugning ske utan anslutning av tryckluft.


Mobil vakuumdriven oljesug som laddas upp med hjälp av tryckluft. Levereras komplett med meter sugslang och sty.

Effektiv oljesug som enkelt tömmer alla slags oljor och vätskor i fordon och maskiner med hjälp av undertryck. Opereras manuellt med handpump eller ansluten tryckluft. Med tryckventil och automatiskt stopp när behållaren är full.


Med silikonslang för bromsluftning med bromsluftningsadapter och flödesstopp, . Spilloljebehållare för sugning av olja ur fordon. Laddas med tryckluft för vaccumsugning. Tryck för vakuumsättning bar.


Undertryck skapas i behållaren genom s. Venturi-teknik och oljan sugs upp genom sugslangen. Behållaren kan ″laddas″ med undertryck och behöver inte vara kopplad till tryckluft hela tiden. Suger ca liter på en ″uppladdning″.


OLJESUG L SAMOA vakuumdriven. Koppla till tryckluften, det tar . Lämplig för tömmning av alla typer av oljor från bilar, motorcyklar, båtmotorer, stationära motorer och industriella maskiner. Utrustningen töms genom att skruva av tömningslocket, varefter spilloljan töms ut.

Kan även användas för avluftning av bromssystem och till andra vätskor med låg viskositet, t. Drivs med tryckluft alt. Tillverkad i kompositmaterial och . Products without images have been hidden. Click here to show products without images.


Go to the productFind similar products.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.