onsdag 22 februari 2017

Giraffslip festool

Hög avverkning och minimal dammspridning. Klick, klick: Så bekvämt är det att vara effektiv och flexibel. Med enkelt ställbar arbetslängd som kan göra PLANEX till korthals-, långhals- eller till och med superlånghalsslip. Upp till kg avverkning i timmen. Tillsammans med slippapperet GRANAT minskar den samtidigt märkbart förbrukningen av slippapper.


Två längder, ett verktyg - förlängs eller förkortas med några få handgrepp.

Långhalsslip PLANEX easy LHS-E 225. Skickas inom ca 3-arbetsdagar. Har ingen möjlighet att prova egentligen någon utav dem, så jag måste nog handla osett tyvärr.


Finns det olika modeller, och isåfall - vilka modeller ska jag kika på? Tack för svar, :) Ja, jag vet att det är mycket . Billig giraffslip , något att ha. Specialmaskin för slipning av gipsskivor och byggspackel.


Kan med enkelt handgrepp förlängas till meter med förlängare som tillbehör. Maskinen är utrustad med ställbart utsug som suger fast mot vägg eller tak, vilket gör jobbet mycket enklare.

Jag ska köpa en giraffslip men jag har noll koll på vad som bra grejer. Används för att på ett effektivt sätt slipa eller polera större ytor. Innehåller en rondell samt ett triangulärt sliphuvud för optimal hantering av hörn och kanter.


Glöm inte välja till dammsugare för bästa möjliga arbetsmiljö. Slipmaskiner för elnät, batteri och tryckluft. Här hittar du modeller av typen excenterslip, detaljslip, bandslip och fler. Välj om du behöver dammutsug, om det ska finnas snabbfäste för verktyget, maximal ljudnivå och vikt.


Maskinskisser - Sprängskisser på nätet för småmaskinser. Några servicetips från Petri, driftledare på Flex Service Center, så du maximerar arbetet med din giraffslip ! Festool CTL-Dammsugare 1kr första dagen . Hållbarheten för en Pad Saver varierar beroende på vad man slipar, hur man slipar och handhavande. Generellt byter man Pad Saver när man märker att den börjar slitas. Slippapper - Vi har en vid bredd av slippapper för olika behov. Vi tillhandahåller även slipplattor till samtliga slippapper i vårt sortiment.


Slip papper finns att köpa till. Kompressor med meters slang och spikpistol. Smidig till dom större och mera krävande arbeten så som panelbyten, stom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.