måndag 20 februari 2017

Lediga jobb maskinförare traktorförare

Sortera på konkurrens, högst lön, medellön eller arbetsgivare. Du kommer att sköta den dagliga driften med tyngdpunkt på fältarbete, traktorkörning och maskinunderhåll. FLIAN AB, Vara Platsbanken AMV. Maskinförare till sorteringsanläggning.


Vi letar en maskinförare till en sorteringsanläggning som ligger i Kappetorps . Växtodlingsintresserad maskinförare.

Därutöver tillkommer arbetsuppgifter inom spannmålshantering , byggnadsunderhåll och övriga för. Vi söker en maskinförare för säsongsanställning, under perioden maj – september, till enheten för mark- och fastighetsservice inom förvaltningsavdelningen. Just nu finns 39st lediga jobb.


De bästa lediga jobben i Trovit. Du hittar även utbildningar relaterade till maskinförare inom lantbruk. Vi söker ständigt efter duktiga medarbetare och alla som uppfyller kraven ovan är välkomna att söka jobb hos oss. Vi ser gärna att vi får fler kvinnliga kollegor i vår typsikt ” grabbiga” bransch, eller för att citera VD Anders Granströ”-Får jag tag i en duktig tjej så . Hitta ett bättre jobb att söka idag!


Behöver du hjälp och inspiration?

Du kan även ladda upp ditt CV och bli hittad av arbetsgivare. Kika in på vår karriärblogg. Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Stockholm Vatten och Avfall, Bornsjön.


Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? I så fall råder vi dig att söka detta jobb ! Sveriges populäraste asfaltsföretag? Som arbetsledare på Stora projekt kommer du . Gräsklippning både maskin och manuellt. Kommunal är facket för maskinförare i jordbruket. Arbetsgivare är jordbruksföretag.


Traktor- och maskinförarens uppgifter varierar under året, och går ut på att med olika maskiner utföra uppgifter på lantbruk. Söker person med vana att köra traktor. Fördel om personen har vana vid får, hästar men ej krav. Tjänsten är i första hand ett vikariat på 4-veckor men kan bli förlängt. Sök och hitta lediga tjänster och arbete med Careerjet.


Alla annonser för arbetsgivare. LEXELL, PER INGEMAR (1).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.