måndag 20 februari 2017

Bergborr hyra

Här hittar du Ramirents sortiment av maskiner för berg- och jordborrning. Behöver du hyra en maskin över dagen eller ska du etablera en hel arbetsplats? Ramirent är ett av de ledande företagen inom maskinuthyrning med ett brett sortiment av moderna och välservade maskiner.


Vill du hyra utrustning? Kontakta någon av våra .

Jordborrmaskin STIHL BT12 2mm. Motorspett, 9mm djupt. Cramo hyr ut maskiner, utrustningar och flyttbara lokaler. Kunderna finns främst inom byggindustrin, men även i övrigt näringsliv och i den offentliga sektorn.


Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som. Bergborrmaskin komplett med kompressor. Vi har plockat ihop ett komplett paket som du klarar dig med för att borra i Sten. Kollade lokala hyrfirman och man kan då hyra bensinborr maskin antar att det är cobra men sen har dom luftmaskiner åxå som .

Hyreshuset, det enkla sättet att hyra proffsmaskiner på! Kedjan består av fristående företag i samarbete. Sortiment och maskinpark kan variera något mellan depåerna. Sammantaget får Ni som avtalskund tillgång till en stor, bred och modern maskinpark.


Behöver Ni investera i egna maskiner eller tillbehör så är vi . JavaScript seems to be disabled in your browser. Hos oss finns även byggnadsställningar till uthyrning. Hyr dina annläggningsmaskiner hos ESSÖ Rental i Sundsvall. Uthyrning av maskiner och verktyg till företag och privatpersoner. Vid borrning i berg bör man börja med borr på 400mm längd.


När borren utnyttjats till sin fulla längd och ytterligare djup önskas, måste nästa borr vara c. På hyrmaskinsavdelningen hittar du maskiner att hyra till både bygg och trädgård. Vi utför också service och reparationer på dom flesta märken av trädgårdsmaskiner, så som motorsågar, . Vi på Åkersberga Hyresmaskiner är specialister på maskiner inom tomt, bygg och trädgård. Vi både hyr ut, säljer och reparerar maskiner, helt beroende på kundens behov.


Vi säljer även gas och gasol, samt kringutrustning som kaminer och grillar.

En annan specialitet är att hyra ut, sälja och reparera släpvagnar av olika . Flexibilitet, det är en av anledningarna till att det många gånger är smartare att hyra än att köpa. För att du som kund ska vara flexibel krävs det att vi har ett heltäckande sortiment och det har vi. Vi har inte bara marknadens bästa utbud av fräscha maskiner, vi har också kunnig personal som kan guida dig fram. Maskinuthyrning av bygg och anläggningsmaskiner till regionens bästa priser. Har köpt st kilar och kommer hyra en Hilti MDbergborr till helgen.


Cobra bergborr , spräckkilar, grävmaskin, byggbod , manskapsvagn husvagn bod , Golvslipmaskin lill-hummel för golvslipning Elsvets Invertersvets och mycket mycket mer, allt som behövs för markarbeten. Utbudet av specialmaskiner och verktyg hittar du under minigrävare maskiner. För dig som inte vill lära dig köra .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.