fredag 17 februari 2017

Lediga jobb hållbarhet

Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld. Inom Building technologies skapar vi trygga, säkra och energieffektiva fastigheter för våra kunder. Vi anger riktlinjer för hur hållbarhetsmålen ska nås och mäter resultaten på alla tänkbara sätt.


Vi tar ansvar för företagets globala arbete och ser till att hela leveranskedjan lever upp till våra etiska regler och våra miljömål. Vill du ha roligt på jobbet?

Vi söker Team Leader till ÅF Vatten och Miljö. Making Future - Är du vår nästa seniora miljöspecialist? Välkommen med din ansökan! När vi har lediga jobb annonserar vi dem här. Hitta ett bättre jobb att söka idag!


Gör din ansökan direkt på sidan. Följ oss även på LinkedIn så kan du prenumerera.

Sveriges Konsumenter söker researcher inom finansiella tjänster och hållbarhet. Tjänsten är särskilt fokuserad på konsument- och hållbarhetsfrågor. Dels handlar det om research av bankers och pensionsfonders hållbarhetsarbete . Nära natur, kollektivtrafik och jobb. Nu söker Boverket landets främsta samhällsbyggare. Du kan bland annat jobba som enhetschef, uppdragsledare eller expert i nya regeringsuppdrag om arkitektur och gestaltning, digitalisering och bostäders inomhusmiljö.


Vi jobbar med nationella frågor från våra kontor i . Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Om du är intresserad av att jobba som säljare i någon av våra butiker, kontakta butikschefen för den aktuella butiken. Lindex annonserar inte lediga jobb i enskilda facebookgrupper utan bara på vår hemsida eller på vår egen officiella facebooksida.


Lindex donerar miljoner kronor till hållbar utveckling. Vi finns i hela landet från norr till söder. Jobba hos oss för en hållbar stadsutveckling.


Delar du vår passion för klimatsmarta lösningar och vill göra skillnad för miljön och våra kunder?

Vi annonserar två olika typer av jobb. Tjänstemän anställs direkt via Samhall (se lediga annonser nedan), medan övriga tjänster annonseras via. Just nu har vi ett antal lediga tjänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.