torsdag 16 februari 2017

Fortum ellevio kundtjänst

Har du tänkt på hur många saker du använder el till? När du ser ditt favoritprogram på tv, kopplar in mobilladdaren eller lagar middag. Du ska inte behöva bekymra dig över hur det går till, det ska bara fungera. Men är det något kring elnätet du undrar över finns vår kundservice här som en trogen vän.


Postadress: Ellevio kundservice.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Har du frågor kring elnät är du välkommen att kontakta oss. Använd gärna vårt kontaktfomulär som finns här. Du kan alltid ringa oss.


Hos oss kan du få hjälp med frågor som rör strömavbrott, anslutningar till elnätet, sälja egenproducerad el, elanläggningar och andra frågor om el. Har du övriga allmänna frågor är du välkommen att ringa oss på kundservice. Frågor som rör din för- eller färdiganmälan.


Kontakta Ellevio för frågor rörande strömavbrott.

Fortum är ett ledande energibolag som utvecklar och erbjuder våra kunder lösningar inom el, värme, kyla, återvinning och avfallshantering. Vi utvecklar och producerar energi för en hållbar framtid. I vanliga fall får du två fakturor – en från oss på Fortum som producerar din el, och en från ditt elnätsföretag, de som ser till att elledningarna fungerar där du bor. Men eftersom vi samfakturerar med vissa elnätsägare, bland annat Ellevio , kan det hända att du får båda fakturorna samlade i en. Hur länge kommer ni höja?


Du som är elkund hos Fortum. John Falkenberg— star Olagligt av Ellevio ? Kundtjänst : Om vi inte hittar något fel . Vi på kundservice står redo att hjälpa dig. Vad innebär skattebefrielse på biogas?


Därför hjälper vi dig så att allt snabbt och enkelt fungerar som det ska, oavsett om du har ett avtal hos Fortum sedan tidigare eller inte. Naturligtvis får du alltid 1 förnybart producerad el . I Stockholm är det Ellevio (tidigare Fortum Distribution) som äger elnätet och det är därför till dem du gör en anmälan om nytt el-abonnemang. Det innebär att du som . Glöm inte att också avsluta ditt gamla abonnemang i den lägenhet du.


Status, varumärken, offentliga värden, adress mm för Ellevio AB.

Byggnaden är också känt som Nestes torn eller Raades tand - efter företagets dåvarande chefdirektör, Uolevi Raade. Företagets kundtjänst har i . När du flyttar in ska du på en gång göra en anmälan om nytt elnätsavtal (elabonnemang). Vi på Fortum Värme ser till att stockholmarna har det varmt och skönt året runt, samtidigt som kretsloppen fungerar bättre och vi får mindre växthusgaser. HÅLL ER BORTA FRÅN FORTUM ! Eftersom kundtjänst bara har .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.