tisdag 28 februari 2017

Viskogen kontakt

Telefontid vardagar kl 9. Har du frågor om vår verksamhet, eller om olika gåvor? Här har vi samlat frågor och svar. För att komma i kontakt med någon av medarbetarna via mejl, använd deras förnamn.


To reach an employee by e-mail, use their firstname. Varje trädplanta som planteras är livsviktig.

Skapa din personliga hälsning. Träden är våra superhjältar . Du kan välja motiv och skriva en egen text. Tänk på att utrymmet för din text är begränsat. Fyra länder som är hårt drabbade av avskogningen och som under. Om du skulle se att någon personuppgift som vi har är felaktig eller irrelevant, ber vi dig kontakta oss, så rättar vi till den.


Bli trädplanterare du med! Bodde då i Uganda, men besökte även Rwanda och Kenya under praktikperioden.

Vi-skogens arbete gör skillnad på lång sikt och ger den effekt som efterfrågas i utvecklingsarbeten. Ladda ner via länkarna nedan. Mat, ren luft, skugga, byggmaterial och inkomster.


Vi - skogen planterar träd som tar människor ur hunger och fattigdom. Tidningen Vi:s medarbetare Sten Lundgren förskräcktes över den jorderosion han såg på en reportageresa i Kenya. En hållbar miljö som gör det möjligt för människor i fattigdom att förbättra sina liv” är Vi-skogens enastående vision. Träd som planteras på åkrar och fält tillför marken näring, ger skugga som skyddar mot uttorkning samt förhindrar.


Kärnan i projektet är att samodla grödor och trä så kallad agroforestry, för ökade skördar och bättre miljö. Genom åren har Fonus bidragit med drygt miljoner kronor som bidragit till stark klimatnytta och bekämpat fattigdom i östra Afrika. Om man skulle plantera . Det vi säljer till dig växer och är beroende av att vår jord och vårt klimat mår bra.


För oss på Centrala Partihallen är ett aktivt miljöarbete en självklarhet. Det som är vår utmaning är att vi häruppe i norr inte kan odla alla de godsaker som vi vill äta, utan vi importerar varor från länder där klimatet tillåter odling. Nu ansluter även Peter Jöback till konserten Trees and Love där hela överskottet går till Vi -skogens klimatarbete för barn.


Helen Sjöholm, Malena Ernman, Babben Larsson, Anders Lundin och Solala är klara sen länge. Vi delar samma värdegrund – att vi vill verka för en hållbar framtid och tillsammans göra världen bättre. Och genom att samarbeta vill vi tillsammans bli en ännu starkare kraft för förändring.


Vill du diskutera en artikel eller tipsa oss om något vi borde skriva om?

Det gör du enklast via telefon eller e-post. Under FAQ kan du söka efter frågor och svar som rör skogen. Det går också bra att ställa en fråga om du inte hittar ett svar på det du undrar över.


Ola Richardsson kommunikationschef . VI - SKOGEN OCH TESKEDSORDEN. MED DEN NYSKRIVNA The Point of No. Return gör internationella BeFrank Theatre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.