måndag 27 februari 2017

Nostolavaauto vuokraus

Henkilöautokortilla ajettavan, helppokäyttöisen Ruthmann nostolava - auton vuokraus viikonlopuksi. Itse ajettava Ruthmann TB2nostolava, ja ajo tietenkin B-kortilla. Nostolava-auto vuokrataan ilman kuljettajaa, tai tarvittaessa kuljettajan kanssa, vuokraushinta sis. Opastamme helppokäyttöisen nostimen toiminnassa . Nostolava - auton työkoriin mahtuu useampi henkilö työskentelemään samanaikaisesti.


Työkorin kokoa voidaan säätää.

Klikkaa tästä lisätietoja tai tutustu kaikkiin ilmoitukseen kategoriassa Erikoisautot. Tervetuloa Nettivuokraukseen! Henkilönostimen vuokraus kuljettajalla ja ilman.


Meiltä saat paikalle sekä kaluston että asiantuntijan. Helaakoskelta nopea apu korkella työskentelyyn! Nostimen kuljettamiseen ei tarvita erillistä kuljetuskalustoa vaan kori ja auto kuskeineen kulkevat joustavasti omin voimin paikasta toiseen.


Perille päästyä ei nostokuntoon valmistelemiseenkaan . Vuokrataan ilman kuljettajaa tai tarvittaessa kuljettajan kanssa.

Ranolift Oy vuokraa nostolava -autoja, traileralustaisia henkilönostimia, akku- ja dieselkäyttöisiä saksinostimia ja mastonostimia. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Haulotte SX, diesel, m, -, 70 2. Ajettavat maastokelpoiset puomilavat. Ulottuva nostolava - auto mahdollistaa . Villen tehtäviin kuuluu pienkoneiden vuokraus , sekä auttaa niin huolto kuin muissakin töissä tarvittaessa.


Talhun osastolla näytillä on erittäin näppärä Ruthmann 2”city” nostolava - auto. Kumpikin auto soveltuu ulottuvuuksien ja pienen kokonsa vuoksi erityisen hyvin pitkille työmaille vuokrattavaksi ilman kuljettajaa. Haussa käytetty henkilönostin, nostolava, saksilava, nostolava - auto , henkilönosturi tai muu nostolaite? Selaa ilmoituksia ja löydä sopiva.


Ota yhteyttä suoraan myyjään: Itä-Uudenmaan Ruoppaus. Nostokonepalvelu AT:n kalusto on kasvanut. Katso tästä lisätiedot ja kuvat.


Uuden yhteistyökuvion myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisemmin kalustoa erilaisiin töihin. Kuorma-autoalustaiset nostolava-autot soveltuvat esimerkiksi henkilönostoihin. Meillä on Oulussa nostolava - auto , jonka työskentelykorkeus on 44 . Autovuokraamo 24Rent vuokraa pakettiautot, henkilöautot, pikkubussit ja tila- autot.

Me yletämme sinne minne muut eivät! Vuokraamme rakennus-, huolto-, korjaus-, ym. Vuokrailmoitus kohteelle SCANIA nostolava - auto Ukrainasta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.