tisdag 28 februari 2017

Shabby chic inredning grossist

Shabby Chic - inredning verkar vara trenden som vi inte kan få nog av - det finns många varianter av denna älskade trend. Vi brukar kalla det kort och gott för shabby chic. Här hittar du inredningsdetaljer, möbler, praktiska lådor och sköna filtar för din inredning i . Shabby chic inredning InWhite4You störst på ljuskronor och möbler i Fransk Lantstil.


Så småningom när intresset för hans inredningsstil växte blev folk intresserade av att köpa det som fanns i trädgården.

Sedan kom hans företag bli grossist och han levererade varor runt om i hela Norden. Under 90-talet expanderade man ytterligare och började sälja inredning även för inomhus. Lantligt, nordisk, franskt. Vi har ett stort urval av inredningsdetaljer som skapar en trevlig känsla!


Hos Dimoda shoppar du enkelt din inredning online i vår webbshop! Våra produkter för heminredning har en touch av shabby chic och lantlig stil. Välkommen till Balders Hage Diversehandel.


Sortimentet kommer från olika leverantörer och största delen kommer från vårt eget varumärke Strömshaga, där vi har tagit fram ett utbud som vi tycker kompletterar branschen.

Hos oss hittar ni ett brett och noga utvalt sortiment av lantlig heminredning och hemtextil. Inredning för hem och trädgård med massor av charm som många förknippar med Shabby Chic och lantstil. Här kan du se bilder på några av våra produkter från Chic Antique. Sidan är under arbete, här nedan ser du ytterligare leverantörer, alla med en historia och en tanke som stämmer väl överens med Cranberry Corner.


Jag, min syster och våran mamma hade tänkt öppna en liten butik ihop i framtiden och skulle vilja sälja allt från shabby chic inredning till lite mer modern heminredning. Men vart tusan hittar man en grossist för detta? Har sökt runt lite på nätet men det är hur svårt som helst.


Vi förstår att vi antagligen . Jag och min väninna ligger i startgropen för en ny webbutik. Vi söker därför grossister inom inredning. Helst inom stilen Shabby chic. Vi letar både företag som säljer kända märken men också privatpersoner som har mindre företag, där man vill kunna nå ut till fler nya kunder runt om i landet.


Allt från små smycken och prylar till inredning och mindre möbler. Schablonen - SHABBY CHIC XL VINTAGE STENCIL SCHABLONE MÖBEL - ein Designerstück von Lansbury-stencils bei DaWanda. This Pin was discovered by Rosa Mattos. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Charmiga saker i gammal stil och elegans, precis den stil som Jeanne D´Arc Living har, det är också den enda grossist som jag har klart med.

Nu blev jag stressa måste i alla fall ha 6-st för att kunna välja lite, Nä nu måste jag leta vidare. Upplagd av Ofelias Hus kl. Skicka med e-postBlogThis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.