måndag 20 februari 2017

Betongspårfräs pris

Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Välkommen till PriceRunner! Check mark Tillagd i varukorg. Leveranstid till arbetsdagar. Lägg till i inköpslista. Se lagerstatus för ditt varuhus, Borlänge, —, Borås, Charlottenberg, Eskilstuna, Gävle, Göteborg - Kållere Göteborg - Partille , Göteborg - .

En betongspårfräs med laserlinje som är använd vid ett tillfälle. För spårfräsning i betong och tegel för nedläggning av kabel, s. Spara tid och pengar med denna snabba betongspårfräs. Fräser snabbt och effektivt spår i de hårdaste materialen.


Det går att använda upp till klingor samtidigt och då behöver man inte bila rent spåret. Spåren kan justeras upp till mm bredd och upp till mm djup. Bör användas tillsammans med en effektifv.


Skivans diameter är 150mm. Vi erbjuder stort utbud av bygg och anläggningsmaskiner.

Från den mindre skruvdragaren till pumpar, blandare, kapmaskiner, dumpers, grävmaskiner, liftar, vagnar och bodar. Bör köras i hop med dammsugare . Pris hyrdag 1: 195:- Pris hyrdag 2: 110:- ( Pris exkl. moms. Försäkring tillkommer med ). Betongspårfräs , Hilti DC-SE20.


Tillbehör, förbrukningsmaterial och hyresförsäkring tillkommer. Pratade med ett ställe idag som hyr ut maskiner och han sa att det kommer inte duga med en grovdammsugare utan han sa att man ska ha en sk. Då skulle det tydligen inte damma ett dugg. Pris för att hyra stoftavskiljare och betongspårfräs är 635kr för dag.


Verktygsvaruhuset prispressaren på nätet. Alla rättigheter reserverade. Besöksadress butik: Adolfsbergsvägen Örebro. Rätt pris på Makita till . Kontrollera tillgänglighet. Säljer min betongspårfräs som duger till att spåra lättbetong, tegel m. Se Inköpt för en månad sen.


Se julas hemsida för mer info. Anmäl annonsen Den här annonsen var senast . Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.

Saneringsfräs handhållen, 2V, kg, kW, Visa detaljer Visa tillbehör. Produktbild Hyvelmaskin .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.