torsdag 16 februari 2017

Kakelkap manuell

Kakelskärare Manuell Sigma 7A. Proffskärare för mindre plattor. Därefter knäcks plattan. Max tjocklek keramik, mm. Skärlängd diagonalt, 2mm.

Inställbar för olika plattjocklekar. På BAUHAUS hittar du ett brett sortiment av kakelskärare och tillbehör för proffs och hemmasnickare. Med denna kapmaskin våtkapar du enkelt i både kakel och klinker. Vattnet gör att du slipper besvärande kakeldamm och tråget är lätt att tömma samt rengöra. Bordet (330x3mm) är vinklingsbart för gering upp till 45°.


Diamantklinga (180x22xmm) ingår. Själva skäraren finns i många olika varianter i olika prisklasser, både manuella och elektriska. Manuella kakelskärare skär rakt och rent, snabbt och enkelt.

Om du ska sätta upp kakel på väggarna i badrum eller kök eller lägga klinker i hall eller i tvättstuga, så ska du verkligen ha tur om du klarar jobbet utan att dela några plattor. Ska man däremot skära till hörn, både . Ofta tvingas man skära bort en eller två centimeter från alla plattorna i en rad. I så fall behöver du en manuell kakelskärare. Utfällbara stöd för skärning av större plattor.


Diagonalskärlängd: 460mm. För min del har det inte varit något större problem eftersom de dolts av antingen en list eller fog. När vi byggde hus kollade jag lite grann hur plattsättarna gjorde, och de använde i princip uteslutande en manuell kap. Jag tänkter lägga en hel del kakel och klinkers framöver och jag funderar dels på om man ska skaffa en elektrisk kap eller köra med en manuell sen. Meny Hoppa till innehåll.


VAT of will be added. Charges: Only payment charges are added. You confirm your bid in the next step. Read more about autobids.


By filling in an autobi the system . Har du ett mindre projekt så räcker det med att använda en manuell kakelskärare. En manuell kakelskärare kommer att spara dig pengar, och samtidigt är den mycket mer mobil pga.

Ska du gå i gång med ett större projekt eller skära i ett hårt material, är en elektrisk skärmaskin rätt val. LT:s Maskinuthyrning i Boden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.