torsdag 16 februari 2017

Aritco hiss pris

Konfigurera din villahiss i vår nya LiftGuide. Här kan du konfigurera din villahiss med det golv, de mått och de tillval du önskar och få en ungefärlig uppfattning om vad allt kommer att kosta. Vi finns här för att hjälpa dig under hela processen!


Från att svara på frågor innan du beställer en hiss tills att den är installerad och klar att använda. Vi vet att alla hem är unika precis som de som bor där. Du har valt färger, möbler och accessoarer för att skapa ett hem som passar just dig och din familj.

Nu satsar företaget på en skruvhiss för vardagsrummet. Där nivåskillnaden är problemet har vi den perfekta lösningen! Dörröppnare erbjuds antingen helt infällda eller externt monterade. Högst dörrar per hiss. Antal dörrar per våning.


På en, två eller tre sidor. Kontroll från plattformen. Denna utmärkelse är enbart för aktiebolag.


Företaget måste också ha en omsättning på MSEK, varit verksam i åtminstone år samt ha nyckeltal som är signifikant högre än medel inom industri sektorn.

Gasell priset ges till det snabbast växande företaget i Sverige. Hissen kan alterneras med flera olika material såsom glas, rostfritt stål och färgsättning så att den passar in med husets övriga inredning. Hissen blir då mer av en uppseendeväckande möbel . Helhöjdsväggen har en spegel som går längs hela maskinsidan. Detta ger hissen ett fint utseende, anpassat för hemmamarknaden. Ljuset på helväggen är ett LED ljus, som är integrerat och dolt i spegeln.


Aritco har vunnit detta pris år i rad. It is our most versatile platform lift, tailored to meet selected needs and tastes. Platform sizes, glass modules, . God de- sign och formgivning har kraft att förändra livet till det bättre. Med tusentals kunder vet vi vad våra hissar.


Därefter kan du i lugn och ro bläddra vidare och bara njuta av hur din villahiss kan komma att se ut. Skönhet och bekvämlighet har sitt pris. Artico Lift har 1återförsäljare som konfigurerar hissar med COMBINUM. Med en villahiss hemma behöver du inte flytta ifrån ditt hus bara för att kroppen börjar bli stel när du blir äldre. Dessutom kan du känna dig trygg inför framtiden.


Det skapar livskvalitet idag och i framtiden. Vi har förvisso den positionen redan idag.

Våra hissar finns i hem över hela världen. Mycket tack vare kombinationen av design och komfort. Samt flexibilitet och pris.


Nu vill de försöka sälja modellen för omkring en kvarts miljon kronor per hiss. Vi tackar for Er förfrågan och har härmed nöjet att offerera plattformshiss typ A. Hissen är skruvdriven och moduluppbyggd och monteras i sektioner på plats. Listning runt schakt ingår ej i vårt åtagande.


Beklädd maskinbaksida ingår ej. Specifikation ARITCO hiss typ A:.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.