onsdag 22 februari 2017

Kumho sommardäck test

Vilket däck har bäst väggrepp, pris och är tystast? Köp rätt däck till din bil. LJUDNIVÅ däckbuller mätt i hastigheten.


De dubbade och odubbade vinterdäcken kompletteras med test av odubbade vinterdäck för mellaneuropeiska vägar. Nu är det snart hög tid att byta till sommardäck.

Här är de viktigaste nyheterna från de stora däcktillverkarna! I ett beställt DEKRA- test uppvisade Sport Maxx RThela procent bättre slitstyrka jämfört med genomsnittet bland ledande konkurrenter. Ecowing ESOKHhar ett mönster utvecklat med miljön i fokus. Däcket har lågt rullmotstån låg bränsleförbrukningen och ger låg ljudnivå i kupén . Vilken är egentligen bäst? Läs vårt test nu, så vet du vilka däck som klarar hårda inbromsningar och skarpa kurvor!


Bäst i test - Sommardäck.

Vi erbjuder alla Kumhos utmärkta däck , både sommardäck och. CONTINENTAL ICE CONTACT 2. Kvalitet lönar sig ofta och i fallet med däck gör några hundralappar extra en riktigt stor skillnad. TEST : Här är årets bästa sommardäck.


Robert Collin har testkört 13. Nokian skickat oss dopade däck och tog bort den finska tillverkaren från prispallen. Det är lättkört och styr bra. Men de jag vill veta är om de är en sådan skyddskant på däcket? Titta på testsbetyg och hitta de bästa däcken!


Kumho har ett anständigt våtgrepp. Lamborghinis alla modeller genom tiderna. Nya Corvette ZRsåldes för miljoner.


Som vanligt börjar media skriva ut vilka testvinnarna är i deras däcktester. Det är inte alltid dyrast som är bäst, och EU:s däck -dekal ger ingen vidare vägledning om våra nordiska vinterdäck, dubb såväl som friktion. Då ger testerna svar på vilket däck vi kan rekommendera.

Dessa råd får du som medlem i vår tidning Motor i god tid innan vintern. Här på sajten presenteras ett par test av sommardäck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.