måndag 28 augusti 2017

Bästa personalliggaren

Det enklaste sättet att komma igång med en elektronisk personalliggare för dina byggen. Personalliggaren sparas i molnet och synkas i realtid. Enkel personalliggare , var som helst och när som helst. Hantverkare och andra underentreprenörer har inget ansvar att för att det finns elektronisk personalliggare på bygget, det är helt och hållet.


Saknas det personalliggare trots att det borde finnas det, kan man som entreprenör inte straffas.

Våra bästa tips – enkelt och snabbt direkt i din inkorg. ID06-kortet som den i dag bästa lösningen för framtiden. Ett ID-06-kort kostar bara några hundralappar och ger dina anställda tillträde till de allra flesta byggarbetsplatser. Id-kortet kommer även att kunna . Här kan du läsa om reglerna kring personalliggare i byggbranschen. Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig?


Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.

Med vår app får du en enkel och mobil personalliggare som kräver minimalt med administration. Från den januari gäller nya regler om personalliggare på landets byggen. Syftet är att bekämpa oseriös konkurrens. Här reder vi ut vad som gäller.


De nya kraven som skatteverket ställer på byggbranchen är ingen nyhet för oss på Nuba. Vi har under lång tid haft kunder inom frisör- och resturang branschen och de använder Nuba inte bara som elektronisk personalliggare utan även för tidrapportering. Vi använder mobil positionering och det innebär medlemmarna i. Godkända av Sveriges Byggnadsindustrier. Det har även uttalats farhågor för att aktörer som inte alls redovisar någon verksamhet helt kommer att falla utanför den föreslagna kontrollverksamheten. Vidare har det ifrågasatts om personalliggare alltid är den bästa metoden att minska.


Ytterliggare en leverantör har signerat det nya leverantörsavtalet. Runt om i landet finns många byggarbetsplatser där kommuner och landsting är byggherre. Det nya regelverket har väckt många frågor. Arbetsledaren eller administratören har även tillgång till ett webbgränssnitt för ytterligare överblick och funktionalitet.


Att använda 1Time är enkelt, och det kommer det alltid att vara. Elektronisk personalliggare för dig på byggarbetsplats.

Uppfyller Skatteverkets nya krav och är smidig och lätt att använda direkt i din mobil! Våra kalkyler indikerar att införandet av personalliggare i frisör- och restaurangbranschen i bästa fall ledde till att skatteintäkterna ökade med 1miljoner kronor. Detta motsvarar inte ens de ökade administrativa kostnaderna för företagen som uppskattas till till 3miljoner kronor, skriver forskarna . Du som bedriver byggverksamhet måste enligt lag föra en elektronisk personalliggare på projekt där byggherren är en juridisk person och där projektet förväntas omsätta minst fyra basbelopp.


Det innebär att du varje dag måste anteckna i personalliggaren vilka som är verksamma på din byggarbetsplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.