tisdag 29 augusti 2017

Dammskydd dragkedja

Optimalt dammskydd av förstklassig polyetenplast med dubbelsidigt blixtlås. Skyddar mot smuts och lukt vid slipning, putsning, målning eller annan inomhusrenovering. Slipp damm och lukt i hela huset när du renoverar! Polyetenplast med dubbelsidig dragkedja.


Fler produkter i samma kategori. Dammskydd i plast med dragkedja och tape.

Plasten hindrar smuts, damm och byggmateri. Motverka slitage, begränsa spridningen av byggdamm och avgränsa arbetsplatsen. Produkterna är optimala för bygg, rivning, stambyten, målning, slipning, spackling, plattsättning, renovering etc. Paketet innehåller allt du behöver för att bygga upp ett dammskydd.


Praktisk dörr som säkerställer att intilliggande rum hålls rena vid t. Av transparent plast med dragkedja för god tillslutning. Effektivt dammskydd av fleece med dragkedja. Skyddar angränsande rum från damm och smuts vid arbeten som VVS, gips, kakel, rivning etc.


Monteras enkelt med medföljande dubbelhäftande tejp.

Den praktiska dragkedjan gör att dörren kan öppnas och stängas från båda hållen. Avskiljningsvägg Wolfcraft Avskiljningsvägg i plast som är lätt att fästa på väggen f…. Blixtlås Cover Självhäftande blixtlås.


Kopplas enkelt till en dammsugare. Enkelt och smidigt utan tejp. Cover dammskydd är ett unikt sätt att begränsa spridningen. Välj butik för lagerstatus. Lagerstatus i andra butiker . Grossist webbutik Fendi med Handväska dragkedja Lyxig med . VVS-arbeten, målningsarbeten eller parkettslipning.


Dammtät fleece med dragkedja och dubbelhäftande tejp . Dammsugarmunstycket från Festool tar hand om dammet direkt vid borrning, för vidare transport till dammsugaren. Munstycket sugs fast i taket eller på väggen och möjliggör arbete med båda händerna. Passar industridammsugare med en anslutningsdiameter på – millimeter. Jag har sett plastdörrar med dragkedja någonstans men jag kommer inte ihåg vart.


Vet någon här vart det finns? Alltså istället för att tejpa upp massa byggplast och liknande när man är och slipar i ett rum så sätter man upp en sådan här dörr. Ofta får man det inte helt tätt när man har gått ut och in i rummet . Hej, Tycker att jag någonstans sett skyddsplast med typ en dragkedja eller liknande som är avsedda för att sätta för dörröppningar för att stoppa.

Satsen innehåller: kraftig byggplast x m, dragkedja , krafttejp m lång, mm bred. Perfekt för att hålla dammet inne i arbetsområdet. Extra stark byggplast (100µm), självhäftande blixtlås för en .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.