fredag 25 augusti 2017

Vad händer i stockholm i helgen

Vad händer i Stockholm i helgen ? I vår evenemangskalender kan du hålla dig uppdaterad med vad som händer i Stockholm i helgen. Hitta aktiviter, upplevelser, nöjen, kultur och annat kul som händer i Stockholm. För familjen, vännerna, paret, kollegorna.


Nöjestips från kalendariet.

Håll koll på vad som händer i Stockholm genom vår evenemangskalender. ABBA The Museum presenterar Guitars Of The Stars - en temporär utställning med en unik samling signaturgitarrer! Du behöver inte vara gitarrnörd för att uppskatta skönheten hos en gitarr. Hantverket, designen och ljudet. Spanskakurs för nybörjare.


HeartHand Allhelgonagatan 5. Vantörs församling, Högdalsplan 1 T-Högdalen.

Var: Rålambshovsparken, Kungsholmen. Stockholms filmfestival bjuder på utomhusbio på temat 80-tal. På fredag visas klassikern ”Dirty dancing”, på lördag ”Det stora blå” och på söndag ”Kvinnor på gränsen till nervsammanbrott”.


Filmvisningarna börjar klockan 2 men . Allt som händer i Stockholm hittar du på Evenemang. Barnrytmik 1-år med Stina. Kalendarium över vad som händer i stadsdelsförvaltningarna.


Lär känna gänget som snart blir mäktigast i världen – familjen Trump. Du kan också publicera händelser och evenemang genom att skapa en egen kalender här på kalender. Länka till denna kalender.


Direktlänk, för länkning från hemsida m. Stor fest i Västermalmsgallerian på Kungsholmen. Västermalmsgallerian blev inspirerad av förra helgens Neighbourhood Crush och fixar en egen fest för att inviga vad man kallar det nyfiknahuset. Bottenvåningen görs om till en gigantisk flyttkartong där det bjuds på flyttpizza, laserpingis och live-DJ:s. För att hålla dig uppdaterad på vad som händer i Stockholm just nu så finns t ex tidningen Metro att hämta i tunnelbanan.


Tidningen innehåller information om aktuella event och saker att göra i Stockholm när just du är här.

På Stockholm stadsbibliotek kan du läsa 1dagstidningar färska på plats och låna . Se vad som händer i Stockholm idag. Med Thatsup hittar du stans guldkorn. Här får du både våra egna och läsarnas bästa lokala tips. Taku-taku hittas på tre ställen i Stockholm , här i Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan. Lady Gaga den februari lockar kanske inte riktigt samma publik som Stockholm Marathon den 2. Konserter, sport med mera – här är . Guide till Stockholm med Evenemang, Event, Nöje, Sevärdheter och Turistinformation.


Din Guide till Evenemang, Nöje, Kultur och Turism. Varför inte ta en storstadshelg med konsert och restaurangbesök just nu när det händer som mest. Gå till staden närmast dig nu. Har ett par polare nere över helgen som jag tänkte försöka erbjuda lite rejält kul partystämning ute på stan - någon som känner till något riktigt kul som händer LÖRDAG KVÄLL ? Nån riktigt het klubb med FULLT ÖS på dansgolvet?


I Stockholm är det alltid något på gång, här kan ni se lite vad som är på gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.