torsdag 31 augusti 2017

Hytte interiør sjø

Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs. Inspirasjon til hytten og for å få det mer koselig? Her har vi samlet noen lekre hyttebilder med høst og vinter- interiør. Her er fire fargepaletter som passer til sommerhuset ved sjøen.


De fleste som maler sommerhuset innvendig ønsker seg en lysere hytte. Egghvit er førstevalget for mange, en gulaktig hvittone som fungerer utmerket til andre farger med gule undertoner, for eksempel gulaktige .

Ta gjerne naturen med inn! LADY Pure Nature gir dybde, spill og varme til treverket og passer perfekt på hytta. Naturens materialer tilfører interiøret en dimensjon av sanselig skjønnhet. Ikke rart at vi ønsker å bringe naturen inn på hytta.


Tid til å nyte - til å være. Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel. Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen , på fjellet eller andre steder. Nå er det også enkelt å male gulnet panel.


Sistnevnte profil har over 19.

Vi gir deg inspirerende og nyttig hyttestoff – enten du allerede har hytte eller drømmer om å bli hytteeier. SJARMERENDE: På kjøkkenet og i spisekroken er veggene malt i en grønn, dus farge Gulvet er i furu. I spisestuen står også en moderne vedovn som tilfører både varme og sjarm. Find this Pin and more on Cottage style by ilippert. Er tiden inne for oppussing, eller har du kjøpt en ny hytte ved sjøen ? På en sommerhytte ved sjøen er det flott å bruke en fargepalett som gjenspeiler sommer, sjø og natur.


Blåtoner kombinert med hvitt, beige og syrin vil gi fine fargesammensetninger og et harmonisk interiør på sommerhytta. De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller en fritidsbolig ved sjøen. Det går an å få tak i en hytte rett i strandkanten til under tre millioner.


Blåfargen i alle nyanser har aldri vært så populært innenfor interiør som nå, så det er ingenting i veien for at du prøver deg på maritim stilen uansett om hytta er på Sørlandet eller ikke. Hytteinteriør fra Hemsedal. Ta utgangspunktet fra Moder jord og du vil . En hvitmalt bokkasse fra At-bo brukes som sidebord. Oppå står en lampe med foldet skjerm i en nydelig blågrønn farge.


Over sofaen henger en samling små kunstverk innrammet i billige svartmalte trerammer. La fargene inne gjenspeile miljøet rundt sommerhuset eller hytta. Ved sjøen passer det godt . Fargesettingen av hytter i innlandet og i skogen preges i stor grad av naturen.


Generelt dreier fargevalgene seg om brun, sort og gråtoner, sier Christina Hanevold.

For når dette en gang var en mørk furuhytte, er nesten alt mulig – i hvert fall når det gjelder interiør ! NO: Charlotte og Knut-Sverre solgte osloleiligheten sin og kjøpte et hus ved sjøen i Tønsberg. Huset var blitt brukt som hytte , noe det også bar preg av. Arkitekttegnet hytte ved sjøen. SAMSPILL MELLOM BYGNINGER: Hytta har et atrium i midten, og herfra er det et utrolig utsyn over sjøen.


Eierne, en sjø - og båtglad familie, tenkte grundig gjennom plasseringen av hytta på åskammen, og hva de trengte av plass for å få til trivelige oppholdsrom for flere. Portus er en moderne og tidsriktig hytte med en åpen kjøkken- og stueløsning på over kvadratmeter. Skapt for både sjø og fjell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.