tisdag 29 augusti 2017

Makita dyckertpistol batteri

Batteridriven dyckertpistol för smidig användning. Tekniska data, Leveransomfattning. Vikt: kg (med batteri ). Magasinkapacitet: 1st spik . DBN5är en batteridriven dyckertpistol med inbyggd kompressor vilket ger känslan av att skjuta med en tryckluftsdriven dyckertpistol samtidigt som rekylen.

Mycket bra och fin dyckertpistol , som är i så gott som oanvänt skick. Utan batteri och laddare). Ah 18V batteri med strömindikator. Dyckertpistolen har också ett . Avsedd för dyckert med diameter på mm och längd på 15- 50mm (18Ga).


Inbyggd kompressor ger känslan av att skjuta med en tryckluftsdriven dyckertpistol. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Levereras med MAKPAC men utan batteri och laddare. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Spikpistolen gör ditt byggprojekt enkelt och effektivt.


Om du jobbar med dyckertspik använder du istället en dyckertpistol. Den är ett utmärkt alternativ för till exempel invändiga snickerier. Ett tips är att, som allti sätta . I mitt sökande efter en dyckertpistol har jag kommit fram till att jag nog vill ha en för gauge (diameter mm) spik. Skyddssystem för batteri Ja Li-ion batteri 18V: ingår ej.


Drivs av 18v makita batterier och laddare som medföljer. Slipp högljudda spikpistolen samt brummande . Säljare: Uthyrningsföretag. Säljs på uppdrag av ett av landets största hyrbolag.


Före detta hyrobjekt för proffsbruk. DEWALT dyckertpistol är framtagen för att möta den professionella hantverkarens höga krav. Borrskruvdragare BS18GLI-201B V Li-Ion Ah Nm.


Bild 1: Combokit Makita slagskruvdragare och borrmaskin 18v inklusive laddare, batteri (st Ah) och hardcase.

Använda proffsmaskiner men fullt fungerande. Pris: 9kr Bild 2: Senco dyckertpistol FinishPro. Pappspikpistol Duofast Rnc45. Bilningshammare Te-800-Avr. Beställningsvara ,Leverans tid 5-dagar.


Powerpack 18volt, st Ah Li-ion batterier,18volt, st tvåportsladdare. Totalvikt inklusive emballage, kg. Verktygsdimension, 249x79x2mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.