måndag 28 augusti 2017

Billig varmluftspanna

För ved pellets flis och briketter varmluftspanna. Värma din verksamhet bare vid behöv med varm luft. Vänerpannan är en varmluftspanna framtagen för att på ett enklare och billigare sätt värma upp: verkstads-lokaler, garage, snickerier, idrottshallar m. Vänerpannan bygger på ren luftburen värme som cirkuleras i lokalen och kan kopplas in till din befintliga ventilationsanläggning.


Varmluftspanna för Vedeldning 35kW till 70kW. Brännkammare och värmeväxlare är tillverkad i rostfritt stål och utrustad med .

Fördelar med Vänerpannan. Ingen frysrisk - inget vatten. Var hitta ritning på en vedeldad varmluftspanna. Någon som har eller sett någon sådan.


Vilken värmekälla ska jag satsa på i min verkstad? Luftvärmepump i garage ? Helautomatisk - tänder och släcker själv. Installera pannan själv.

Vi kan nu presentera vår nya brännare ULMA ECO kW som även går att beställa direkt ifrån våran webshop. Låter lite osäkert att använda en vanlig vedpanna tycker jag, vattnets uppgift är bland annat att kyla metallen i pannan. Sparrs Import AB är ett grossistföretag som säljer direktimporterade skotrar, mopeder, fyrhjulingar, anläggningsmaskiner! Det är alltså en liten vedeldad varmluftspanna på kW som vi tänkt ha för att värma verkstaden. Tidigare har vi eldat med en Dantherm dieselpanna, men eftersom vi har egen skog känns det bättre att kunna elda med . Bättre vore det med någon form av varmluftspanna för att få snabb uppvärmning.


Eller att bara elda i en galt i verkstaden skulle ge snabbare uppvärmning och sparat bränsle. GDM är en utmärkt panna för alla med tillgång till billig ve spillve kaprester, engångspallar mm. GDM varmluftspanna för ved.


Finns i storlekar från 1- 3kW. GDM-pannan är en varmluftspanna för maunell matning av bränsle. Värmekällorna kan i huvudsak delas in i två grupper: varmluftspanna och vattenburen värme. En varmluftspanna värmer upp uteluft i rör som går genom förbränningsrummet. Den varma luften blåses sedan . Pelletspanna, pelletspannor med spaksotning med mera.


Vetlandas lokala köp och säljmarknad. Lokalt, enkelt och kostnadsfritt. LogoBloc är en högeffektiv lågtemperaturpanna som kombinerar billig och miljövänlig pelletseldning med oljebackup för hög flexibilitet och driftsäkerhet.

Pannan har 3-stråksförbränning, där rökgaserna leds genom olika kanaler (stråk) med hög hastighet. Detta ger en effektiv värmeöverföring, samtidigt som det minskar . Jag och polaren funderar på att bygga ett garage istället för att hyra en som vi gör nu. Lastbilar och maskiner finns att låna så det blir inte några större kostnader för det .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.