torsdag 24 augusti 2017

Väggstöd

Kvalitets stöd från Svenska Pa-So. Används som tillfälligt stöd för montering av väggar och stomme till montagehus och lösvirkeshus. Vi har alltid fulla lager och erbjuder en blixtsnabb leverans.


Därför är vi trygga när vi säger att vi har marknadens bästa produkter inom denna kategori. Paso är lämplig till Betongväggar.

Justerbar mellan och meter. Högsta tillåtna belastning (kg) i 45˚ vinkel . Såväl formar som prefabelement måste kunna justeras och fixeras exakt och säkert. För att underlätta detta erbjudes ett stort utbud av monteringsstöd i olika längder och storlekar.


Vårt minsta stöd i stål har en ställbarhet från till m medan vårt största har . L = – 00m vikt 2kg. Elförzinkade stålprofiler.

Längder: Kort 0m-1m, Lång 0m-2m. Samtliga är försedda med dubbla bussningar och skyddad gänga. Dessutom har de smarta smörjnipplar så att du inte behöver plocka isär dem vid underhåll. Worxsafes Motviksthållare.


Det är en flexibel och enkel lösning när man vill skapa rum i rummet och få möjlighet att möblera kreativt. Tillverkat i stål som elförzinkats för att skyddas från korrosion. Möjliggör att man kommer ut en bit ifrån väggen. Den nya serien väggstöd i aluminium är upp till lättare än motsvarande produkter på marknaden och dess design gör dem extremt lätta att arbeta med.


Den minsta - 3m:s stöttan - är tillverkad i stål, övriga i aluminium. Samtliga typer är konstruerade med en invändig spindelgänga som gör att gängan ligger skyddad för . Standardsortering, Sortera efter mest sålda, Sortera efter nyhet, Sortera efter lägsta pris, Sortera efter högsta pris. Hyresmaskiner i Mälardalen AB. Tillbehör, förbrukningsmaterial och hyresförsäkring tillkommer. Färg: Vit Med Minigranen Vertical skapar du enkelt en lättmonterad och lättskött växtvägg på altanen eller inomhus eller varför inte odla kvadratsmart längs med balkongsidorna?


Hyr dina maskiner i Gävle med omnej hos oss på Hyrmaskiner. Det går att kombinera ihop flera M.

Alla priser visas exklusive moms. MG Rental AB är ett fristående företag inom maskinuthyrning och försäljning. Kort sagt vi är företaget som levererar.


LB Maskiner hyr ut alla typer av liftar, bygg och entreprenadmaskiner till företag och privatpersoner. Håll hela tiden kroppen framåtriktad. Kontrollera att överkroppen inte vrider sig genom att placera höger hand strax nedanför vänster bröstmuskel med fingrarna på bröstkorgen.


Hyr maskiner hos OF Maskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.