torsdag 31 augusti 2017

Shpock loppis

Miljontals annonser väntar på dig. Köp och sälj begagnade prylar i ditt område med Shpock - streetloppis i din mobil. Det går snabbt att lägga upp något för försäljning: Ta en bil skriv en annonsrubrik, en kort beskrivning och sätt pris. Sen kan alla som använder appen i ditt område se din annons. En av de mest nedladdade köp och sälj-apparna för gratis loppis och annonser i mobilen.


Fler än miljoner användare!

Med hjälp av appen Shpock kan du hitta begagnade kläder och prylar som säljs nära dig. Expressen) “Sugen på att loppisfynda, men lite för lat för att rota runt bland skrot och korn? Fynda fina prylar och förvandla begagnat till cash.


Annonsera gratis, spara tid och tjäna pengar. Vare sig det handlar om second han vintage, begagnat, nytt eller unika prylar kan du hitta det på Shpock – streetloppis i din mobil. Gå på loppis som är öppen dygnet runt och som dessutom.


Det gav en kick och efter att ha använt Shpock för att sälja begagnat så upptäckte Vitorino YoungDesigner-kategorin. Han hade redan fastnat för Shpock och dess mångsidighet och såg en möjlighet att nå ut till fler med sina illustrationer. Vad jag gillar mest med appen är att “det är gratis att lägga upp.

Jag fick ett mycket trevligt mail för ett litet tag sedan, det var från nya streetloppisappen Shpock , som hörde av sig. De behövde inte anstränga sig mycket innan jag var lite halv-hooked direkt för att vilja kika vad det var. Shpock är den nya yngre generationens Blocket. Med ett fräscht intryck är deras app.


I slutet av oktober lanserade begagnatsajten Blocket mode, en ny vintage-sajt där man kommer att sälja ett noga utvalt sortiment av flera olika populära varumärken. Nu fortsätter motoffensiven med köp- och säljappen Shpock. Appen, som ska lanseras innan årskiftet, finns för iOS och Android och beskrivs. Sveriges mest populära köp- och säljapp (efter Blocket) heter Shpock och det som framför allt lockar är att tjänsten är gratis, både för säljaren och köparen.


Den är också snabb att använda. Tack vare mobilens platsfunktion ser köparen direkt vilka objekt som finns i närheten, och tack vare kameran blir det. Sveriges största köp-o-sälj-sajt Blocket meddelade idag att man inom kort kommer att släppa mobilappen Shpock vilken beskrivs som en streetloppis i mobilen som primärt riktar sig mot unga i åldersgruppen till år. Sphock kommer lägga tonvikte. Shpock finns redan på den tyska, brittiska och österrikiska marknaden.


De unga är en mycket viktig målgrupp för Blocket som vi vill närma oss ytterligare. Vi ser skillnader mellan hur personer i olika åldrar föredrar att . VARFÖR ANVÄNDA SHPOCK : ▷ EN LOPPIS MED MASSA FINA FYND: Starta Shpock -appen och inom några minuter har du snubblat över en massa fina saker som vänner, bekanta och grannar säljer i ditt område . Det är bara att börja shpocka! SHPOCK - Streetloppis i din mobil med fina fynd Jag har laddat ner en ny app som jag tänkte testa.


Sålde igår en mobiltelefon via shpock , en app för streetloppis.

Efter mycket möda och näppe är vi stolta att äntligen presentera Shpock – streetloppis appen i Sverige! Fina prylar förtjänar en fin presentation”. Sveriges största loppis i . Gillar du loppisar, att.


Befogad eller obefogad vet jag inte, har inte använt den själv. Då vi vill framhäva känslan av en riktig loppis ger vi våra användare möjlighet att lägga ett bud under utgångspriset – men bara till en viss gräns. Kommer du ändå över en oseriös . Jeg har oppdaget shpock ! En utrolig lettvint og helt super app hvor du kan selge eller gi bort alt du ikke trenger lenger :-) Det er alltid mye bedre å finne ny eier enn å kaste ting! Sjekk ut videoen for å finne ut hva vi selger og for å se hvordan appen fungerer.


Vi selger både møbler og klær som vi ikke lenger . Läcker stor bordslampa i mässing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.