måndag 28 augusti 2017

Biltema borrhammare

För borrning, slagborrning och mejsling. För slagborrning och mejsling i sten, betong, murverk och tegel, samt borrning utan slag i trä, plast och metall. Vibrationsdämpat handtag.


Växelhus i magnesium medför låg vikt och bra värmeavledning. Automatiskt stopp då kolborsten är slitna. Låg vikt och hög borrhastighet.

Borrdjupsstopp och stödhandtag. Levereras i kraftig plastväska. Varning Biltema borrhammare - köp riktiga grejer.


Borrhammare vs slagborr - Hobby, fritid och livsstil - Sidan 2. Självfallet så gör den jobbet långt ifrån lika bra, men jobbet blir fortfarande gjort. Vidare nämndes att den kan användas till . Bil Produktnamn, RH 800P. Samtliga greppytor är gummerade och på det justerbara stödhandtaget finns ett djupanslag.

Det krävs mycket kraft för att borra i betong och stål. Men alla borrhammare klarar det inte. Se vilken maskin som klarade testet bäst.


Ska du ta hål i betong så rekommenderar jag en borrhammare. Borrmaskiner är ett begrepp som inte riktigt räcker till längre. Ska du enbart skruva i en skruv räcker en skruvdragare. Alla maskiner i testet klarar . Jula har en maskin för 299kr med diverse tillbehör som säkert är exakt samma som biltema och bauhaus. Lagringsort: Maltgränd Klippan.


Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Glöm inte att smörja dem under koppen som går skruva utav). Jag borrade först med typ 10mm borr och sedan med deras största 20mm borr.


Spräckning: Beroende på stenkvalitet och storlek på sten . Helmut skrev: Har hunnit med ett par borrhammare från både Biltema och Jula. Min erfarenhet är att efter att borren fastnat ett par gånger har kugghjul och slirskyddet blivit så skadade att maskinen blivit oanvändbar. Dessutom går maskinerna inte att använda om man skall byta golvbrunn i ett betonggolv. Max vridmoment:5Nm Säkerhetsklass: II Kapslingsklass: IPVad innebär kapslingsklass och säkerhetsklass? Har nån erfarenhet med denna?


Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan. Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga.


Finns ditt produkt inte med?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.