onsdag 23 augusti 2017

Lyftblock elektrisk

KITO breda program av manuella lyftblock , snabblyftblock och spaklyftblock, har låg egenvikt samt hög kvalitet med en enkel konstruktion för effektiva lyft- och dragarbeten. Lyftkapacitet på lyftblock och snabblyftblock är från 2kg till ton. Spaklyftblocken finns i tre modeller, LX, LB och LB OLL. Det sistnämnda lyftblocket . Köp dragblock och lyftblock hos Swedol - senaste produkterna och nöjda kunder med landets bästa kundfokus.


Lyftblock Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring.

Vi på Gigant har ett stort och brett sortiment av lyftblock , alltifrån manuella lyftblock såsom snabblyftblock och spalyftblock men också med el och luftdrift. Eltelfer och lufttelfer med snabb leveranstid. Snabblyftblocken är flyttbara och starka med spärrkrok och klassad kätting och spaklyftblocken har låg egenvikt och passar bra . Kraftig konstruktion, låg konstruktionshöjd. Med vridbar krok och inkapslat broms- och växelhus.


Handla vinschar och andra lyftredskap hos oss. På Nima hittar du som småföretagare allt du behöver i verkstaden. Ett heltäckande sortiment av lyftblock med lyftkapaciteter från 2kg till ton.


Vi har allt för alla typer av lyft!

Så kontakta oss när ni ska hyra lyftutrustning så blir rätt, enkelt och säkert. Elektriska lyftblock , Elektriska lyftblock. Låga priser och snabb leverans. Med en luft- eller eldriven telfer kan du lyfta tungt, monterad i åkvagn är den komplett att hänga upp i travers eller svängkran.


Har du inte tillgång till el eller luft har vi manuella lyftblock från Columbus McKinnon. Konecranes explosionssäkra elektriska kättingtelferkran för mindre laster ger en ovanligt hög nivå av säkerhet och mångsidighet. Unbelievable price on Lyftblock , telferer, PODEMKRAN kranar in Kharkov ( Ukraina) company SDM-Grupp, OOO. Explosionssäker elektrisk lintelfrar. Ringskruven kan med last vridas 360° (t.ex. för användning med ett lyftblock ). Inställningsområdet är möjligt tack vare de teleskopiskt justerbara fötterna.


Totallängd (t.ex. i transporttillstånd) ca. Här hittar du bland annat Fårsax, elektrisk och manuell, klippmaksin för får och fårgrindar med mera! Har du tröttnat på att gå med röjsågen i hagen? Då kan får vara något för dig.


Får är förhållandevis enkla att sköta och ett trevligt sällskap. Allt du behöver är en säker inhängna se till att de har färskt vatten . ELEKTRISK KÄTTINGTELFER. Påbörja inte arbetet med elkättingtelfern innan alla som arbetar med den har läst noggrant genom och tagit del av bruksanvisningen och har attestrerat detta med sin namteckning på bruksanvisningens sista .

Användningsområde: CS-PKär en smidig lösning för att transportera last mellan två punkter och används ofta i exempelvis lager eller mellan två arbetsstationer i en produktionsanläggning. Traversen kompletteras med manuell eller elektrisk åkvagn och telfer eller manuellt lyftblock beroende på situation. En kompakt elektrisk vinch som är robust och av hög teknisk kvalité för alla användningsområden. Tack vare motorns placering kan linan rullas av i alla riktningar.


Talja med krok för elektrisk vinsch. Beskrivning: Nyckelord: Pulley,. Utbytbar bygel (standard Lyftbygel. 350), bygeln har. Taklyft inkl lyftblock Likorall 2komplett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.