torsdag 31 augusti 2017

Haki byggställning

Tillbehörsprogrammet omfattar allt från konsoler, stegar och trappor till detaljer för hängande ställning. Ingående komponenter kan även användas för uppbyggnad av fristående trapptorn, rullställningar, skyltställningar, läktare, scener och andra temporära konstruktioner samt ingår i HAKITEC Väderskyddssystem. Förhöjd mm jämfört med SKRD - Vid spiror med byglar på samma nivå och inplankning med trall - För längdbalksled vid spiror med byglar på olika nivåer och inplankning med trall.


Skyddsräcksram SKRH 700. För hängande ställning där det gäller snabbhet och säkerhet, välj HAKI Universal i aluminium eller stål.

Letar du efter begagnade byggnadsställningar? Eller är du i behov av att ersätta någon enstaka del. Vi har begagnade ställningar från Haki. Ny ALHAK byggställning är godkänd av SP. Se den nya spiran som har bygel på samma nivå.


SE BILD Har även den traditionella spiran med bajonettfäste och byglar på olika nivåer. Alla ALHAKs - delar passar till HAKI VI HAR: Trall ALU- plan.

Justerbara hjul, fötter, bottenskruv. Stag räcken skyddsräckesramar tvärbalk. Haki ställning är av äldre modell enligt bilder, alla delar är hela och i bra skick. Byggställning till hela huset.


HAKIs systemställningar får inte byggas med inblandning av komponenter eller sammankopplas med ställning av annat fabrikat än HAKI. Unihak byggställning till kampanj pris. I sådana fall skall en särskild utredning om bärförmågan utföras. Normal komplettering av ställning med ställningsrör och godkända kopplingar möter dock inga hinder. Köp begagnad Haki eller Burton rör i stället.


Haki är rejält och tål belastning samt bra arbetsutrymme, Burton är lätt och smidig o bygga. Men i lantbruk är alltid Haki populär. Haki - byggställning - murarställning, meter.


Lämplig byggställning för alla sorters jobb där stor avställningsyta är önskvärt, allt ifrån takbyte, fasadbyte, målning eller murning. Både stabila trätrallar och stålplank kan användas som ställningsplattformar. Behöver köpa ställning men vet Inte riktigt hur många delar som behövs så jag kan inte beräkna vad det kostar.


Sskonsult kan man se delar och.

Dessa skyddsräcken säljs av ett hyrbolag. Ett parti Haki skyddsräcke (enkel) som har använts som uthyrningsobjekt. Partiet innehåller en större mängd staplat i ett ställ enligt bild. Mått: längd cirka meter Se bilder för mer information.


Komplett med spiror, bommar , skruvfötter och trall. Ställning uppbyggd med komponenter eller sammankopplad med ställning av annat fabrikat än HAKI rekommenderas ej. Att blanda komponenter från olika . HAKI är ett svenskt företag som tillverkar byggnadsställningar. Detta gör att en HAKI - ställning har mycket kort monteringstid och . Vikt : ton, (Osäker på dimensioner och vikt).


Godset står på pall: Ja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.