onsdag 30 augusti 2017

Hyra belysning stockholm

Vi har alternativen för dig som vill hyra ljus till ditt evenemang. Vi har allt du behöver inom scenljus, strobeljus och skytrackers. Oavsett om du vill hyra ljus till fest, konferens eller bröllop så har vi den ljussättning du behöver.


Att köpa professionell ljussättning är en stor kostnad och därför väljer många att . Det går också bra att hämta själv från vårt lager i Bromma.

Välkommen med din förfrågan! Om du redan vet vad du vill hyra kan ni skicka en förfrågan genom att använda kontaktformulär som du hittar på varje sida. Oavsett om du planerar en fest, kick-off, mässmonter, teaterföreställning eller konsert, tillhandahåller vi rätt utrustning och gediget kunnande för ett lyckat arrrangemang.


Vi hjälper gärna till med förslag och goda råd för att du ska få bästa behållning av den utrustning du hyr. Du kan också låta oss ta hand om hela . Vi distribuerar de ledande varumärkerna för live och studio. Kom till butiken eller handla direkt på sthlmmusik.

Vi finns på Västmannagatan på Odenplan och har öppet dagar i veckan. Vi erbjuder även uthyrning, leverans och . Ingen fest utan bra ljud. Vi hyr även ut scener och podier. Uthyrning av allt för din fest, party, mässa, konferens. Hyra Ljus, discoljus, LED lampor och ljudanläggning i stockholm till fest, studentflak, event och bröllop.


Hos Optisound kan du hyra och köpa ljud och ljusutrustning. Anläggningar till firmafesten, födelsedagskalaset, discot etc. Prata med oss och vi bjuder antingen in till våra fräscha lokaler ovanför Visby hamn eller lotsar vidare, vårt kontaktnät når många branscher.


Då är ett smart val att ta kontakt med oss på Sound light power. Vi har sysslat med det i många år och vi vet verkligen vad vi håller på med. Dessutom har vi professionella tekniska utrustningar som passar alla olika sorters event, konferenser eller fester.


Vi har bra ljus till alla typer av fester. Hyr effekfullt LED-ljus till din fest ADJ Quad Phase Moonflower TRI LED DJ. Ramirent arbetar med maskinuthyrning.

Vi har ett brett sortiment av bodar, liftar, kranar, grävmaksiner, ställningar, kompressorer, generatorer, borrmaskiner mm. Hyr högtalarpaket, DJ och specialeffekter hos oss! Hos oss kan du hyra dj, dj utrustning, högtalare, ljud och ljus. Skräddarsy ditt drömevent, fest eller bröllop med lju ljus och DJ.


Valmöjligheten att välja vilken DJ du vill ha till just ditt event! Fri parkering i garaget! Stockholms i särklass bästa studentmäklare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.