torsdag 31 augusti 2017

Bra anledningar till att stanna hemma

Jag vill bara hem och lägga mig och sova, bara vara ifred och inte behöva tänka på att en massa uppgifter ska göras. Pallar inte gå på jobbet. En dags sjukfrånvaro - goda ursäkter?


Här är ursäkterna som är okej att dra om du är sjuk och vill stanna. Det som de allra flesta, procent, tyckte var en bra anledning till att ligga kvar i sängen är om du har spytt.

Och procent tyckte att det är okej om du stannar hemma på grund av diarré. Däremot bör du knalla dig till jobbet om du känner dig deprimerad eller stressad. Bara procent ansåg att psykisk . Känner du för att jobba hemma men börjar känna att du har slut på ursäkter för att inte gå till jobbet finns nu en generator som slumpar fram lite olika orsaker för att få stanna hemma.


Känner man att den framslumpade ursäkten inte riktigt passar. Sjukanmäla sig pga ångest? Jag drömde något riktigt fantastiskt, och måste jag ta mig ur sängen och gå till jobbet så kommer allt bara försvinna ur huvudet.


Jag är rädd att det inte är kvar i mitt huvud tills i kväll när jag ska gå och lägga mig igen så det är bäst att jag stannar hemma , somnar om och återgår till drömmarnas värld.

Säg att du känner dig lite febrig och sen så simulerar du koordinationsproblem vid frukost, då får du stanna hemma alt. Skippa skolan vid års ålder är inge bra , du kommer inte få jobb och kommer må skit senare när du ofrivilligt är ledig hela veckorna och lever på existensminimum. Nån som har en bra anledning att vara hemma från skolan så varken mentorn eller föräldrarna kan klaga? Så för att få upp en diskussion : vilka anledningar brukar ni använda när ni vill stanna hemma ? Då är bästa tidpunkten att sjukanmäla sig – om du vill komma undan.


Här är en ny undersökning som tagit fram bästa tillfällena att sjukanmäla sig om man vill komma undan med det så enkelt som möjligt. Att sjukanmäla sig på en måndag eller fredag är för uppenbart. Kom igen, alla fattar att du . Vi har kikat närmare på symptomen till denna “aldrig- stanna - hemma smitta” som får allt större spridning och på så sätt hjälpa dig att avgöra när det faktiskt ät dags att stanna hemma.


Varför går man ändå till jobbet? Kanske ligger det någon typ av stolthet i att gå till jobbet trots att man inte mår bra. Novus på uppdrag av Ipren.


Och medan lite snuva inte behöver vara någon större fara kan sjuknärvaron på arbetsplatsen faktiskt . För att din bästa tv-serie just släppt ett nytt avsnitt. Och har det just kommit ett nytt spännande avsnitt av din favoritserie så är det en mycket god anledning till att bara strunta i spinningpasset. Ge mig dina fem bästa ursäkter för att slippa.


Det spelar ingen roll vad det är du inte vill göra eller så, bara fem bra ursäkter, eller saker att skylla på.

Jag låg hemma med hög feber vilket gjorde att jag sov när jag skulle börjat på måndagen. Det kan vara svårt att avgöra om man kan arbeta eller inte när man är förkyld. Jag sjukanmälde mig en timme. Här reder experterna ut hur du kan avgöra om du kan jobba eller bör stanna hemma.


Idag släpps FIFA och är du som oss kan du antagligen inte vänta på att få komma hem och spela hela natten och helst hela morgondagen. Därför har vi satt ihop helt nya ursäkter som du kan dra för chefen så du kan stanna hemma i morgon. Det finns ingen anledning att komma till kontoret om det varit inbrott… 9. Då bör du stanna hemma från jobbet.


Men alla kommer inte att behöva vara hemma från jobbet, säger Linde. Nu uppmanar företagsläkaren Urban. Något som varken är bra för dig själv eller företaget på sikt. Velar du mellan att gå ut eller stanna hemma i kväll? Här är anledningarna du behöver för att välja fredagsmyset.


Det är naturligt att varje medarbetare har . Innan jag skriver ut så vill jag be er skippa era komentarer som är typ men dra till skolan och gör något vettigt av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.