onsdag 30 augusti 2017

Bildredigering gratis

Photoshop Lightroom bild redigering gratis. Adobe Lightroom är ett populärt proffsprogram för att redigera och organisera sina bilder på datorn. Tillverkaren Adobe dock även släppt en mobilversion, som i sin grundform är gratis.


Med Gphotoshow Free kan du använda dina favoritbilder för att skapa en egen skärmsläckare. Skärmsläckaren kan bestå av en enda bild eller av ett helt bildspel.

Hämta programmet gratis här. Photoscape, Gratis nedladdning av Photoscape 3. Fantastisk, gratis bildredigerare med mängder av extraverktyg. Snabb och smidig bildredigering för Mac-användaren. Webbplats: Pixelmator PlattforMac Pris: $2(finns gratis testversion).


Pixelmator är en bildredigeringsapp för Mac-användare och erbjuder allt det du behöver för att fixa till dina bilder som ett proffs. Den har blivit utsetd till både bästa appen i App Store .

Gratis bildredigeringsprogram finns det gott om idag. Tack och lov, eftersom bildredigering av digitalfoton är något som vi alla sysslar med mer eller mindre. Men det är inte alla som kan eller vill betala för de dyraste programvarorna. Här får du fem tips på gratisprogram!


Många vill gärna redigera sina bilder efter att de plockat ut dem ur kameran. Att ha möjlighet att redigera sina bilder idag är snarare regel än undantag men ibland har man inte möjlighet att använda sig av . Skaffa den nya versionen av PhotoScape. Här tipsar vi om tre gratisprogram som du kan använda för att justera bilderna.


GIMP, Gratis nedladdning av GIMP 2. Bildredigerare med öppen källkod blir bara bättre. Det bästa är att de funkar direkt på webben och är helt gratis att använda. Förutom bildredigering finns dessutom en del grafiska funktioner.


Idag tänkte jag prata om bildredigering i olika sorters program. NET är en programvara för bild redigering g och bilder bearbetning och foton. Detta gratisprogram gör att du .

Här visas olika redigeringsprogram. Och de gör det med råge. De flesta som har en digitalkamera har behov av att redigera sina bilder iblan om inte annat för att ta bort lite röda ögon eller göra den mindre. Fast det är inte alltid man har tillgång till ett program som klarar av det. Hos PicMonkey kan ni skapa egna collage och redigera bilder med olika lager, nyanser och annat kul!


Varför inte låta barnen göra varsitt självporträtt och redigera till oikännlighet? Det är gratis och kräver ingen registrering! Kanske gillar du: Vilka bilder får jag .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.