tisdag 29 augusti 2017

Biltema endoskop

Visar bilden i HD-kvalitet på ansluten dator. För enkel inspektion av svåråtkomliga, trånga, mörka och fuktiga utrymmen. Med möjlighet att ta stillbilder samt spela in filmsekvenser.


Installera medföljande programvara och anslut kamerakabeln till datorns USB-uttag. Ljusstyrkan på lysdioderna ställs med ett tumhjul på .

USB endoskop BS-= Škoda Rapid 130L - Duration: 3:12. Viser billedet i HD-kvalitet på den tilsluttede computer. Til nem inspektion af svært tilgængelige, trange, mørke og fugtige steder.


Med mulighed for at tage stillbilleder og indspille filmsekvenser. Installer medfølgende software og slut kamerakablet til computerens USB-port. Lysdiodernes lysstyrke indstilles med et fingerhjul . For enkel inspeksjon av vanskelig tilgjengelige, trange, mørke og fuktige rom.

Lysstyrken på lysdiodene stilles med et . Skit eller inte, denna ska jag inhandla nästa vecka. Undrar om det finns någon mjukvara som möjliggör att man kan använda den på en Mac, gärna 10. Biltema USB Inspektionskamera på Mac? Kanske man kan köpa en sådan och modda. Detta lär väl tala om att det inte funkar så bra på nära håll.


Jämför priser och läs recensioner på Mobiltillbehör. Välkommen till PriceRunner! Var in och kollade lite på det idag men kunde inte få prova det och inte stod det några data på vidvinkelförmågan heller. Det enda sättet att upptäcka . Någon som provat en sk snakecam eller endoskop kamera usb - Varmepumpsforum. Men om du känner till några kvalitetsproblem så berätta gärna.


För en given sensorstorlek är en med lägre upplösning känsligare än en med högre, oavsett vilken butik som säljer den , för hobbybehov tror jag inte skillnaden är avgörande, men går . Kan bruges til alle typer batterier. Jag har Linux i garaget så det vore jäkligt bra. Levereras med förvaringsväska, bruksanvisning, USB-kabel och laddare.

Nämligen ett endoskop , boroskop, eller inspektionskamera om man så vill. Köp och sälj biltema inspektionskamera, lägg in en annons gratis! If this is your first visit, . Fyra inbyggda och dimbara lysdioder förbättrar bilden i mörker.


Endoskop för trånga utrymmen. Kopplas till datorns USB-port för ström och bildvisning. Bilderna kan sparas i JPG- och BMP-format. Betraktningsvinkel: 56°.


Maxupplösning: x Slangens längd: cm. Mått kameradel: 14xmm. Sammenlign priser og læs anmeldelser af endoskop Overvågningskameraer. Klik her og find den bedste pris nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.