onsdag 23 augusti 2017

Värmekanon diesel med skorsten

Billig byggtork, värmekanon med skorsten. Byggtork diesel kW med skorsten. Hjulgående byggtork 22kW med skorsten. Förbränningskammare i rostfritt stål. Värmeväxlare som håller avgaserna separerade från varmluften.


Kan kopplas till rumstermostat.

Click here to find similar products. Go to the productFind similar products. Products without images have been hidden. Rökrör: 1mm, Värmeutblås 3mm.


Utrustad med skorsten för att kunna leda bort och ut avgaserna. Dieselkanon kW med skorsten OBS! Lagerstatus: Tillfälligt slut.


Holstein 52kw värmekanon med inbyggd justerbar Termostat 0-Grader.

Remington 38Kw med inbyggd Termostat. En värmekanon med direkt förbränning förbränner diesel utan att avskilja avgaserna – den har ingen skorsten och den förorenade luften förs ut i samma utrymme som värms upp. Därför ska den här typen absolut inte användas i utrymmen där människor vistas. Här hittar du värmare till diesel eller gas. Finns med eller utan skorsten.


Värmarna ger snabb och billig värme. Straw utan skorsten ska inte användas i rum där. Det ger en väldigt hög verkningsgrad för den här typen av värmekanoner ! Den största modellen SE 4är försedd med dubbla pumpar vilket möjliggör effektlägen, både och 1kW. Rostfri brännkammare i högkvalitetsstål (AISI 4stål). Försedd med ett säkerhetssystem för . Nu e de så här att jag har en dieseldriven värmare i min verkstad.


Och den är ju bra o så, men problemet är ju avgaserna. Ska jag kunna andas utan att få huvudvärk mm så måste den ju så utanför och då försvinner ju en stor del av effekten eftersom den då suger i sig iskall . Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag. Chefen har en kanon som han använder när vi tar in någon kall maskin i . Biprodukten vid förbränningen består av vattenånga och koldioxid (CO2) med låga utsläpp.

I GRY-I serien kommer alla rökgaser ut via en skorsten -stos. Den varma luften som kommer ut framtill är ren. GRY-I kan därför också användas i stängda utrymmen om den förses med skorsten.


Till värmekanoner med skorsten. Master värmekanon , B1CED.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.