onsdag 30 augusti 2017

Modulbyggnader till salu

Vi köper bodar och modulbyggnader på plats och ombesörjer demontage samt transport med egen personal. Bodbörsen finns i Landskrona där vi lagrar samtliga objekt vi har till försäljning. Vi äger samtliga objekt som är till uthyrning och försäljning. Byggnaderna är i två plan och är i mycket fint skick, vi har ett antal till salu i varierande utvändig kulör: rö grå eller brun färg.


Passar till ex elevboende, arbetsplatsboende, vandrarhem el liknande. Vi kan ombesörja flytt av byggnaden.

Vi har både begagnade och nytillverkade. Se vidare för planritning: N800riggritning . Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar. Modultorget erbjuder lokaler som kan flyttas till dig. Lokalerna kan flyttas från en plats till en annan.


Verksamhetsinriktningen bestämmer du. Vi erbjuder modulbyggnader som skolor, kontor, butiker, restauranger. Allt anpassade till kund önskemål.


Begagnade modulbyggnader till försäljning eller vidare uthyrning finns även på modultorget.

Modulbyggnad säljes för ned- montering och bortforsling. Objektstyp: Gatuadress: Ort: Byggnad på ofri. Träkoncernen Setra vill sälja Rolfs såg i Kalix där det jobbar cirka anställda. UTHYRNING av nya och begegnade bodar.


Mikrohus kallar vi vårt koncept för små byggnader och flexibiliteten är enorm. Alltifrån inflyttningsklara studenthus till en friggebod på tomten. Mikrohus kan också staplas på varandra eller anslutas som en tillbyggnad till en villa. Utformningen av denna typ av anläggning möjliggör en snabb anslutning till varandra från ett fåtal till flera dussin moduler.


Samtal kan också vara vertikal så sätt skapa en flervåningshus föremål modulbyggnader. Ett exempel på en flervånings modulär. Välj Älvsbyhus som hustillverkare när du ska bygga nytt hus. Vi bygger nyckelfärdiga modulhus i fabrik vilket gör oss till en ännu smartare husleverantör. Se bif bilder under Flera bilder samt under Dokumentation.


Manskapsbod till salu från Kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.