onsdag 27 september 2017

Armeringsmatta mått

För att din betongkonstruktion skall klara tung belastning och vara hållbar behöver man stadga upp det med armeringsnät. Armeringsnät hjälper även till att minska sprickbildning under härdningen. Här nedan hittar du ett stort utbud av olika nät som kommer att passa just din konstruktion.


Se även utbuden av spackelnät . Snabbt, enkelt och till ett bra pris. När du vill bygga ett stadigt golv behöver du ett armeringsnät för att undvika sprickbildning och öka draghållfastheten.

Vilket blir ditt nästa byggprojekt? Dags att bygga till ett garage ? Om du vill ställa bilen inomhus i skydd från väder och vind så är det kanske dags att . BE Groups lager av armeringsnät inkluderar standardnät, fingerskarvade nät, skarvnät, väggnät, armeringsmattor. Nät kan också tillverkas av varmvalsad profilerad tråd i stålsort B500BKR.


I denna stålsort tillåtes att häftsvetsa. Näten svetsas med så kallad motståndssvets , detta för att fixera trådarna men inte för att ta upp några krafter. Det används även för att förhindra sprickbildning.


PDF-ritning finns under gemet här ovan.

Perfekt för att minska sprickbildning i golv med mindre belastning. Vanliga användningsområden: ex. Läggs med minst en rutas överlapp.


Planerar att göra en spaljé av armeringsnät åt rosorna, vilken storlket på rutorna är bra? Bra ställe att handla armeringsnät ? Se fullständig produktbeskrivning . Fingerskarvade nät sparar material och förenklar skarvning av nät. Används i alla typer av konstruktioner. Halvnät är lätta att lägga ut och transportera. De används huvudsakligen i mindre . Lagernät används normalt som sprickarmering och kraftupptagande armering i platta på mark, pelardäck, bjälklag, villagolv och väggar men kan med fördel användas i andra konstruktioner för rationellt armeringsarbete.


Celsa Steel Service tillverkar armeringsnät i specialanpassade format utöver lagernäten. På K-rauta hittar du ett stort utbud av armering för ett hållbart betongprojekt. Vi erbjuder både armeringsjärn och armeringsnät till ett bra pris. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial.


Välkommen till PriceRunner! Profilerad stång i plana mattor. Omfattas inte av utökad ansvarstid vid entreprenad. Logga in för att se prisuppgifter.

Visa ersättningsartikel. Avrundat till hel förpackning. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Jag har hittat armeringsnät på Byggmax till ett pris av 219kr st - om jag minns rätt.


Det jag ville uppmärksamma dig på är att det finns mattor med olika mått på maskorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.