måndag 25 september 2017

Framkalla instagrambilder

Framkalla bilder från Instagram – vårt ursprung. I dag är vi Sveriges populäraste tjänst för framkallning av Instagram-bilder (like!). Numera finns vi även i Norge – och . Det är lätt att framkalla Instagrambilder hos Pixum.


Pixum framkallar foton efter deras deres originalstorlek.

Det betyder att man inte ska efterbehandla eller beskära Instagrambilderna innan man beställer. Dina Instagrambilder framkallas automatiskt i det klassiska Instagramformatet, på fotopapper av premiumkvalitet. Fotoremsor kvadratiska bilder per remsa likt de klassiska som man framkalla i fotoautomaterna och finns i tre olika format. Välj från upp till foton och bevara de bästa ögonblicken i lång tid framöver.


Jag har tidigare tipsat om Printstagram – en tjänst som gör att du kan framkalla dina bästa Instagrambilder på polaroidfoton, muggar, kalendrar m. Retrokorten kan även fås med ett snyggt ställ i ek, med . Det tar däremot lite tid att få hem grejerna till Sverige, eftersom Prinstagram är baserat i USA och frakten, ja den kostar.

Men nu finns Instabild – en svensk . Har du också massor av fina fyrkantiga foton från Instagram som du vill framkalla ? Eller kvadratiska bilder från andra appar eller kanske från mellanformatskamera? För din skull erbjuder vi flera olika kvadratiska format som passar perfekt för dig som vill framkalla från Instagram. Alla de kvadratiska formaten går att välja på . Order now and have it delivered to your mailbox, always free shipping! Beställ en Instaposter med dina bästa instagrambilder ! Välj 1 eller bilder från ditt Instragram-flöde och köp en fin poster i format 61x95cm. Välj till en ram så får du en fin tavla att hänga på väggen.


Leveranstid 3-arbetsdagar. Vill du skriva ut dina Instagrambilder snabbt och enkelt? Testa Superprints, en ny tjänst där du snabbt och enkelt kan framkalla dina bilder på Instagram. Du loggar enkelt in med ditt Instagramkonto direkt i webbläsaren, väljer vilka bilder du vill beställa och fyller sen i din adress och betalar med kontokort. D lägger inte upp så mycket bilder men nån gång iallafall :) instagram- amandaabrink.


Dagens lilla tips från moi: Nu kan du framkalla dina bästa Instagram-bilder på ett plätt-lätt och smidigt sätt.

Efter någon dag dimper det ner ett paket i brevlådan till dig. Du kan välja papperskopior i olika format eller . Nu får du rabatt på den populäraste storleken 10x. Gör något personligt med dina instagrambilder ! Här finner du inspiration till produkter du kan framkalla till dig själv eller ge bort. Med hjälp av filter kan man förhöja och förstärka intrycket ett foto ger genom olika ljuseffekter och skuggor. Har hittat världens roligaste grej som ni kommer älska!


Man kan nämligen numera via Printsasquare framkalla sina Instagrambilder direkt hem till sig. Var självklart tvungen att testa detta and I love it already. Har till och med beställt hem en Instagram fotobok som jag lovar att visa er så . Har ni testat att framkalla era instagrambilder från Printasquare? Printasquare är en utav Sveriges populäraste tjänster för framkallning av Instagram-bilder.


För oftast fångar vi ett ögonblick med mobilen, lägger upp det på instagram och sedan glöms det bort allt eftersom vi lägger upp fler bilder. Gör ett vackert fotoalbum av dina Instagrambilder ! Har du tagit bilder som du lagt upp på Instagram? Nu erbjuder Photobox möjligheten att framkalla bilder till rabatt med kod. När jag hade min mentala dipp förra veckan bestämde jag mig för att styra upp några projekt jag velat ta tag i. Jag laddade upp massa bilder för framkallning och trotsa att programvaran varnade för att instagrambilderna var för lågupplösta för att bli snygga framkallade så chansade jag och laddade upp . Fotoalbum för Instagram 10x10.


Snyggt litet pocketalbum som är speciellt framtaget för Instagram-bilder i storleken 10x10cm. Albumet har hård pärm och fickor för bilder. FRAMKALLA DINA INSTAGRAM -BILDER i formatet 10xHÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.