måndag 25 september 2017

Torra skämt 2017

Nu för tiden är det temadagar mer eller mindre varje dag och visst undrar man vem som besitter mandat att utse alla dessa temadagar? Oavsett hur det är med den saken är det ”Berätta-ett- skämt -dagen” idag enligt Temadagar. Ett gott skratt Nyheter torra skämt som bara någon med riktig dålig humor skulle skratta åt.


Det krävs en riktigt torr människa för att skratta åt de här usla skämten. Vem vinner i schack – Bush eller Osama Bin Ladin? Det gör Bin Ladin eftersom Bush saknar två torn.

Skämt som är så torra att de blir bra. Vad kallas en skilsmässa i Göteborg? På vilken plats på jorden kan man aldrig ha fel? Vilken dryck säljer bäst i fjällen ? Jonatan Jonasson och Glenn Hysén drar torra skämt och ordvitsar för varandra, men de får inte skratta.


Niclas Norlindh och Glenn Hysén drar torra skämt och ordvitsar för varandra, men de får inte skratta. Ge mig era bästa torra skämt Humor. Svedala Casino är ett nytt.


Mitt var att ösa ur mig massor av riktigt torra skämt under hela kvällens lopp, så att folk verkligen stör sig till döds på min tråkiga humor.

Vet inte vad de andra har fått, . Ett exempel på vad jag kallar torrt skämt är Det sägs ju att orientering ska vara en . Hittade ett skämt när jag surfade runt: Citat: Men om jag nu mot allt sunt och förnuft och mot bättre vetande ränner upp på grund spik nykter, vad gäller då? Sjunker båten och kan jag dömas för grundlagsbrott? Om du har torr eller dålig humor så är det här ett ställe för dig! Gäst: Men det här smakar ju kanin.


Hovmästaren: Det är kanin. Vill du höra ett halvsexigt skämt ? Vad gör judar när dom sitter och gräver i askkoppar på uteställen? Vad är det för skillnad mellan en neger och en handboll? En handboll sparkar man inte på.


Arnold kom hem med bilen full med ris och sly i fronten. Lätt värt att checka in! Anna Bouvin och Jonatan . Torra skämt och ordvitsar - Den som skrattar förlorar - Tredje Advent. För att inte gafflar inte kan flyga! Det var en gång två älgar som var ute och flög.


Skriv ner era torra roligt skämt här :D typ som Hur många indianer får det plats i ett träd? Då sa den andra: - Det gör .

Som rubriken lyder, detta är en tråd med skämt för oss med torr humor. Mitt skämt : Mina skämt är så torra , tur att jag kan vattna dem. Komiker borde inte jobba på slakteri.


Tävla med Wilfa och få chansen att vinna fina kaffemuggar varje dag eller ett Grand Prize med produkter från Wilfa till ett värde av 8. Sveriges torraste person?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.