måndag 25 september 2017

Hyrfilm viaplay

Välj bland hundratals hyrfilmer. Det kan vara bra att känna till att en hyrfilm kommer att vara tillgänglig i 48h från det att du bekräftar beställningen. Under timmar har du alltså möjlighet att se filmen hur många gånger du vill!


För att hyra filmer behöver du inte ha något aktivt abonnemang – det går därmed utmärkt att endast ha ett . Det finns dock ett superbra knep du kan ta till som gör det möjligt för dig att spela upp önskad hyrfilm direkt i din iOS-enhet.

Gör som så att du besöker ”Store” från en dator där du stjärnmarkerar . Binga gamla ikoniska serier och upptäck nya favoriter. En hyrfilm kan du ladda ner och titta på så många gånger du vill under timmar. Filmer som du hyr direkt i boxen debiteras på din nästa faktura. Detta kräver att du har registrerat ett kreditkort, kostnaden för filmen dras då direkt från ditt konto. Utöver vårt stora innehållsbibliotek kan de med eller utan ett.


I så fall skulle jag tjäna på att testa filmpaketet en månad om jag ändå kommer kolla på fler filmer.

Innan du hyr film - jämför priserna hos SF Anytime, Plejmo, Blockbuster, Itunes, Folkets Bio, med flera. Erbjuder de den bildkvalitet, hyrti offline och teknikstöd som du vill ha? Få hjälp att jämföra svenska filmfjänsters utbud av video-on- demand(VOD).


Med Vodeville hittar du vem som visar din film och får tips på filmer du . Vi firar Black Friday med hyrfilm för bara kr – hela helgen! TV-serier, film och sport. Något att titta på för alla. När du vill, var du än är.


Ladda ned och titta offline. Det är såhär att jag har skaffat viaplay streampaket. Det går också att hyra filmer. När man trycker på köp för att hyra filmer kommer dom fråga lösenordet för att bekräfta köpet eller kommer pengarna dras från bankkontot direkt?


Stream och ladda ner film lagligt eller hyra film online. Viaplay Verified account. Tack vare streamingtjänsternas framfart kan du numera både se och ladda ner filmer lagligt.


Du som kund behöver inte oroa dig för någon form av piratkopiering eller att bryta mot lagen.

Denna tjänst ger dig hyrfilm online på bästa sätt. Man behöver alltså inte något abonnemang). De har ett bra utbu och prisnivån följer övriga tjänster. Har man kontokortuppgifter inlagda redan så är det . Bra utbud av skandinaviska titlar, nya filmer och innehåll för barn.


Nyaste titlarna kan hyras. Gott om sport mot extra avgift. Innehåll kan laddas till .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.