tisdag 26 september 2017

Lyftverktyg plattor

Manualer och anvisningar. Välj rätt lyftredskap till varje produkt. För att underlätta läggning och fogning av våra produkter har olika lyft- och läggningsverktyg konstruerats.


De används vid lyft och montage av betongrör, rördelar och brunnar. Betongrörens tyngd är inte längre något problem.

Ledningsarbetet utförs lätt tack vare de nya fogsystemen och . Perfekt i garaget för att underlätta flytt under förvaring. Skonar ryggen och ger inga märken på underlaget. Levereras komplett med spännremmar.


Idealiskt och oumbärligt hjälpmedel vid plattläggning. Ställ in lyften efter plattans bredd och bär sedan enkelt och bekvämt plattan. Ergonomiskt handtag av plast.


I sortimentet, som består av betäckningar av både gråjärn och segjärn finns de mesta i marknaden förekommande typer och tillbehör.

Tillbehör för rör och brunnar samt lyftverktyg. I sortimentet av rör och brunnar ingår plattor och ramar, plastringar och förankringsjärn. Lyftverktyg som lyftsax, hopdragningsverktyg, maxok, . Kontakta oss om de här produkterna.


Oj, det var inga små plattor. Har lagt 40x40- plattor i helgen, ca kvadrat av totalt 120. Det känns i hela kroppen och jag skulle aldrig ge mig på något större, inte ens med något lyftverktyg.


Men det ska finnas någon typ av verktyg för att lyfta plattor , vet dock inte om det funkar med så stora. Den nya produkten Crispo Rocker behöver ett nytt lyftverktyg som kan lyfta upp och förflytta instrumentet från. Allt finns kanske inte i garaget. Här finns förhoppningsvis det du saknar för att kunna förenkla ditt projetk.


Maila oss så svarar vi . Ett måste för dig som skall foga plattor med cementbaserad fog. I kombination med taktila plattor underlättas för synskadade att hitta bussens dörröppning. En ytterligare säkerhetsåtgärd är busshållplatsstödens mönstrade yta som i möjligaste mån eliminerar halkrisken.


Starkas Busshållplatsstöd tillverkas av högvärdig betong.

Konstuktionen är stabil . Inspireras – Så har andra gjort. Starka har utvecklat ett brett sortiment av marksten, plattor och murar som gör det möjligt för dig att låta kreativiteten flöda. Här finner du allt från vackra trädgårdsgångar och härliga uteplatser till praktiska garageuppfarter. Hög kvalité till bra priser.


För byggprojekt oavsett storlek, kan det komma en tid när du behöver lyfta eller flytta bitar av betong. Eftersom betong kan grov, missbildade och extremt tung, är det tillrådligt att använda speciella verktyg för att lyfta den. Dessa verktyg kommer inte bara hålla dig säker, men kan du även till de tyngsta plattor.


Vi har hjälpmedel som underlättar och förenklar anläggningsarbetet. Många är speciellt utformade för att passa våra produkter och detta är viktigt ur säkerhetssynpunkt. En plattlyft är till stor hjälp och klarar plattstorlekar mellan - cm. Sättklubban kan också var till nytta vid .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.