torsdag 28 september 2017

Kronofogden auktion malmö

Titta alltid närmare i annonsen om var visningen eller auktionen hålls. Auktion i Malmö - Fastigheter. Välkommen till auktion. Kronofogdens lokaler, Masttorget Malmö.


Vi säljer på antingen auktion eller anbud. Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning.

Tänk särskilt på att : - Besöka våra . Lägenhet Exekutiv auktion. Objekt som säljs vid en exekutiv auktion har blivit utmätta eftersom ägaren har obetalda skulder. Bostadsrätt med äldre skick och standard.


Nära till idrottsplats och skola. Vad är exekutiv auktion ? Innan auktionen har kronofogden visning, denna sker oftast enbart vid ett tillfälle. Skicka in din fråga till Mia Nordqvist, som är budgetrådgivare på Malmö stad.

Utvalda auktioner just nu. TDI GTS 4Motion R-line (Aut, Helläder, 4W Panoramatak, GPS, 240hk). För bara någon vecka sedan såg jag t. Malmö var proppfull av Gibson-gitarrer (här kan du se vad som bjuds ut just nu). Familjen köpte huset på exekutiv auktion hos kronofogden.


Men affären skulle visa sig bli en riktig mardröm. Myndigheten uppgav att klockan i huvudsak var äkta, men det visade sig senare vara fel. Hittills i år har procent fler villor och fritidshus än i fjol inkommit.


Stockholm, Göteborg, Malmö , Pantbanken. Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Helsingborg, Umeå. Flera bostäder säljs varje vecka. Normalt sett säljs de lite billigare, säger kronofogde Sven Mårtensson.


Eftersom det låg just i Malmö så var intresset enormt och huset gick till och med ett par hundratusen över marknadsvärdet när budgivningen till slut var klar . Med dagens fastighetspriser är det inte lätt att fynda. Att köpa på exekutiv auktion innebär större risk, men också möjlighet att köpa bostad till bra pris. Samtidigt kan man ju fundera på om kronofogden kommer hinna med framöver, eller om det blir som i USA där man kan strunta i att betala sina räntor och sitta kvar i. När det gäller lägenheter på exekutiv auktion just nu dominerar Malmö , där priserna som bekant inte utvecklats så väl det senaste året.


Och under en vecka framåt pågår auktionen av valutan som de fann hos ett Västsvenskt företag.

Dock betalade alltså vinnaren av kronofogdens exekutiva auktion betydligt mer alltså. Det kronofogden säljer på sina auktioner är de som mätits ut av personer eller företag som inte haft möjlighet att betala sina skulder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.