fredag 22 september 2017

Broschyrställ plexiglas

Du kan välja att använda broschyrställ till vägg ihop med våra broschyrställ till golv. Att använda sig av broschyrställ i plexiglas är ett bra sätt att synliggöra de flyers, informationsblad eller broschyrer man vill ska synas och exponeras. Våra broschyrställ är klassiskt utformade i akryl eller plexiglas och passar perfekt . Ofta är det självplock så att kunder eller besökare kan ta det de är intresserade av direkt ur olika väggställ, plastställ eller bordsställ. Har du någon form av reception eller . Taymar broschyrställ av transparent .

Tre storlekar, A Aoch Asom produceras i plexiglas med runda kanter. Köp idag, snabb leverans. Väggstället passar bra som tidningställ i väntrum. Pris: 393:Kr ex moms. Det finns fördelar med att använda akrylplast eller plexiglas som material för våra broschyrställ.


En fördel är att man kan komplettera med tillbehör eller speciella designönskemål. Där går det att skräddarsy in belysning och screentryck i t. Söker du produkt- och informationsdisplay för butiker, inredning, kontor, mässor mm?

Vi har ett brett sortiment av standardprodukter. Produkter så som broschyrställ , menyställ, skyltställ, fotoställ, podier samt boxar av plexiglas i akrylplast hittar du enkelt i vår webbutik. Praktiskt broschyrställ i transparent plexiglas och kromat stål.


A4-format i slagtålig plexiglas. Väskan har bärremmar att kunna bäras på ryggen. Broschyrerna kan ligga kvar vid transport. I vårt sortiment hittar du bland annat mindre broschyrställ och skyltställ som lämpar sig utmärkt för att exponera information på bord i hotell eller mässor.


Designen kan avvika något från stället på . Utöver detta erbjuder vi även broschyrställ för både vägg och golv. Självklart finns våra broschyrställ i material såsom plexiglas och stål, samt i material såsom Aoch A5. Vi kan även leverera del- eller helhetslösningar i kombination med andra material och komponenter t. Vårt utbud täcker in allt från enkla A4-ställ till avancerade . Polymetylmetakrylat ( plexiglas ). Plexiglas är ett material som alltid har kännetecknats av hårdhet, hög ytglans, utmärkta optiska egenskaper, är mycket klimatbeständigt och har goda elektriska egenskaper. Jämför priser och läs recensioner på Kontorsmaterial.


Materialet har en påtaglig . Välkommen till PriceRunner! Korta leveranstider utlovas.

Presentera husets specialitet, dagens meny och vinlistan med de exklusiva menyinnehavarna i plexiglas. Lägg märke till den funktionella nyheten – våra Cocktail Wall Akryl broschyrställ – som är utformade för att hålla olika storlekar av displayhållare i akryl. Denna variant har många användningsområden – till exempel på . Det är dock väldigt svårt att veta vad man ska ha för typ av broschyrställ. Utöver de rent estetiska alternativen man har så ställer man sig ofta frågan om man ska ha broschyrställ i plexiglas eller akrylplast. Smidig och snygg design i kombination med snabb funktion, gör broschyrstället perfekt att ta med på event, mässor och utställningar!


Stabil stomme i aluminium och tidningsfack i plexiglas , . Efter en extremt snabb uppsättning placeras broschyrerna åt två håll för maximal synlighet. Enkelt, snyggt och prisvärt! Levereras i en robust aluminiumväska. Beskrivning Hoppfällbart broschyrställ.


Ställ av aluminium, exponeringsyta av plexiglas. Välj produkter här Mer info .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.