fredag 29 september 2017

Innvendig beis fargekart

Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Luktfri og hurtigtørkende. Her kan du se vårt fargekart og la deg inspirere til å sette farge på vegger og tak.


Vi leverer en rekke ulike. Ettersom industrielt påført beis påføres i lik mengde på våre ulike panelprofiler, vil inntrengen i treet variere avhengig av hvor treet har vokst og hvor i tømmeret panelet er saget fra.

Bestiller du samme farge på ulike . LADY Interiørbeis nyhet inspirasjon og fargekart LADY. Når bare det beste er godt nok. De naturlige materialene er tilbake nå skal de fremheves og settes i. LADY Pure Natureinteriørbeis kommer i ulike farger som lar deg få frem din.


En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og. Personlige atmosfærer skapes ved hjelp av gode farger og ikke minst forskjellige typer glansgrader og effekter. Ved å benytte LADY Minerals kan du gi veggene.

Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Se det nye fargekartet her. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.


Veggmaling glans yunik Veggmaling 10. Gulningsprosessen kommer raskt i gang. Benytter du en mørk beis , er ikke tidsaspektet så avgjørende, men det er en fordel at ikke for mye harpiks får tid til å trekke ut i overflaten. Merk deg at beisen kan også benyttes på gammelt, gulnet ubehandlet eller såpebehandlet treverk. Type Vanntynnet oljebeis til innvendig bruk.


Fargene vil nok ikke stemme . Gir en naturlig vakker finish som fremhever treverket. Inneholder lysfilter som reduserer gulning. Bruksområde Lyst ubehandlet treverk av furu og gran. Anbefales ikke til harde tresorter, som f. Bli deg bli ordentlig lysten på å male om hjemme. I våre fargekart finner du flotte farger og herlige bilder som gir.


Natural Wood Interiørbeis - Flügger Natural Wood Interiørbeis er en vanntynnbar beis til innfarging av ubehandlet og tidligere behandlet lyst tre innendørs.

Fordelen med voks, beis og lakk fremfor vanlig maling, er at strukturen i treverket forblir synlig, og at sprekker som kan oppstå over ti ikke blir like tydelige som på malte flater. Du slipper også noe av forarbeidet ved maling, som å sparkle. Flere produsenter har egne fargekart , men type og alder på . Her kommer det mere hytte inspirasjon. Det dreier seg om interiørbeis og gulvolje , og hva det kan gjøre med ubehandlede vegger og gulv. Dette gjelder selfølgelig i huset ditt også, eller på bordet;) Det eneste som er veldig viktig å huske på med beis , er at underlaget påvirker fargen 1. Jeg planlegger å oppgradere en hytte med furuhelvete på både vegger og tak.


Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Er du usikker på hva som skal til for å få resultatet du ønsker har vi kompetansen til å finne den beste løsningen sammen med deg. FARGER VIST PÅ SKJERM, ER KUN VEILEDENDE ! Husk at vi kan blande omtrent alle farger i tillegg til våre standard fargekart. Trygg fargekart utvendig.


Edel innvendig fargekart. MPS Skipsmaling fargekart. Hos MAXBO finner du beis til utvendig bruk: terrassebeis og oljedekkbeis. Se utvalget på nett og kjøp i butikk.


Til innvendig og utvendig bruk på alle tresorter, finér-, OSB- og multiplexplater. Til vegg, tak, vinduer, også.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.