måndag 25 september 2017

Ställningar i sängen

Trots att ridställningen uppenbarligen är populär, så är det något som han vill göra oftare i sängen. Detta är som sagt ett sätt att visa hur du gillar det. Du har kontrollen och kan få en välbehövlig självförtroende-boost.


Vissa av männen i utfrågningen hävdar dessutom att de kan hålla orgasmen . Hej Jag älskar verkligen min sambo o mina barns far o vårat sexliv funkar jättebra. Men jag vill förnya oss lite, inte.

Rida baklänges på sidan. Låt din partner lägga sig ner på sängen eller golvet, och gränsla hans lår med ryggen emot honom. Det blir en spännande twist på den klassiska ridställningen, och du har all kontroll! Läs också: Experten: Vill du ha mer sexlust?


Då måste du ta bort detta ur ditt liv . Hannah kommenterar: Det här är en mycket angenäm ställning – som är både intim och orgasmvänlig. Intim för att ni ligger nära och kan viska i varandras öron. Beskrivning: Killen ligger med övre delen av ryggen på sängen med benen i rät vinkel och fötterna i golvet.


Du sätter dig över honom och har fötterna i golvet.

Ibland kan det vara kul att liva upp sexlivet lite, att prova nya positioner som man inte har provat tidigare. Dessa är av världens populäraste positionerna och de kan ge dig och din partner en hel del inspiration om ni skulle vilja prova något nytt. Ta en titt själv här under! Jag skäms av att inte kunna tillfredsställa kvinnan, till exempel när hon vill bli tagen bakifrån. Jag når eller hittar inte rätt.


Kan du ge mig tips på vad jag ska göra för kvinnan så att hon njuter, eller vilken ställning fungerar. Hälsningar, ha en bra dag. Antingen ljuger ni eller har jag inte hittat rätt.


Behöver lite inspiration och tips när det gäller sexställningar och ställen att ha sex på. Och gärna lite egna tankar om de också. Det vanligaste stället att ha sex på är ju ändå sängen , men det kan ju vara kul att testa nåt nytt ibland. Och lika med sexställningar. Missionären är det inget fel på, men det kan ju . Vill du krydda till ditt sexliv men vet inte riktigt hur?


Här kommer några förslag. Vi frågade tjejer vad de tycker är allra hetast under sex och vad de går igång på i sängen. I så fall borde du verkligen prova på den rätt okända ställningen 68:an.


Om du bara har sex när du är i sängen försvinner väldigt många timmar på dygnet.

Om du vänjer dig vid att ha sex på andra ställen än i sängen öppnas en hel värld av nya möjligheter till sexiga moments att upptäcka. Du kommer dessutom få testa helt nya ställningar. Att flytta sexet från sängen till andra . Har du tröttnat på att ligga på rygg och onanera?


Brukar du alltid onanera på samma sätt, liggandes på rygg i sängen ? Då är det dags att testa något nytt. Precis som när du har sex med en partner kan du prova olika ställningar för att . Lägg ut madrasser eller täcken på golvet och ha sex där i stället för i sängen. Alla olika ställningar fungerar men det känns lite mer speciellt än att vara på samma ställe hela tiden.


Dessutom låter det inte lika mycket som en gnisslande säng. Balkongen eller altanen. Innan det blir för kallt kan ni testa att . Det är inte en slump att han alltid tycker ni ska köra en speciell ställning när ni ligger. Allt beror på hur han är som person, hur han är i sängen och hur han skulle vara som din pojkvän. Vad kan kvinnor bli bättre på i sängen ? Tydligen dessa tio punkter om man få tro den amerikanske sexterapeuten Rod Phillips.


Trädkramaren Hur: Ni står mot varandra och han lyfter upp dig. Du omfamnar honom med båda benen. Börja gärna i sängen så att han smidigt kan lyfta upp dig när ni redan är inne i varandra.


Bonus: Denna ställning är ofta bra att använda mellan andra ställningar , från sängen och kanske ner i soffan eller . Skriker sexlivet efter nya utmaningar och ny inspiration? Att pröva en ny ställning kan få er att upptäcka nya delar av varandras kroppar – och få det att spraka i sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.