onsdag 20 september 2017

Backkamera husvagn

Behöver lite tipsa angående hur mina föräldrar skulle kunna få till en smidig lösning angående bakriktade kameror i husvagn och bil. En backkamera är ett utmärkt hjälpmedel vid parkering och ger dig även bra koll på trafiken bakom fordonet. Vårt sortiment består backkamerasystem från Waeco PerfecView samt trådlösa backkameror till rätt pris! Trådlös digital överföring ger stabilare signal och längre räckvidd.


Upp till 1m räckvidd.

Att backkameror har gjort backandet med såväl husbilar som husvagnar lättare är väl de flesta överens om idag även om inte alla har skaffat sig. Backkamera husvagn till original stereon Passat ? Har en hållare som jag kan flytta så prylarna sitter säkert när jag ska till och backa. Regnar det så öppnar jag bakluckan och hänger ena kameran under då bakluckan . Får återkomma efter en utförligare utvärdering.


Monteringen är busenkel och man kan passa på att göra rent bakom nummerplåten när man ändå är där, kan finnas en hel del skit. Skärmen monteras med sugkopp och själv tänker jag ta . Trådlös Wifi- backkamera som ansluts mot din smarttelefon eller surfplatta med hjälp av Sight WiFi, en gratisapp som finns tillgänglig till både Android och iOS.

Appen är enkel att använda och har tydliga gränslinjer som hjälper dig att genomföra backningen. Passar bra till lastbilen, personbilden, hästtransport etc. Vi vet vad som krävs av de system vi säljer och lägger stor vikt vid kvalitet och support.


Du som driver åkeri eller annan verksamhet inom fordon hittar en helhetslösning. Gör backningen med bilen, husbilen eller lastbilen enklare - nu har det äntligen kommit en backkamera som både är trådlös och störningsfri. Stör varken andra kameror, Bluetooth eller belysning.


Mycket lätt att koppla och installera, allt som behövs är st. Vi hoppas att ni kommer få mycket nytta av produkten. Planera installationen innan den påbörjas.


Det kan vara komplicerat att installera Volts. Om du har en längre husbil än meter är nästan en backkamera ett måste. Kostnad sparar du in på första självrisken du måste betala när du står utan din husbil hela semestern när bak rampen gått sönder. Finns både i de trådlösa alternativet eller med kabel. Båda versionerna har givetvis sina fördelar.


Har monterat trådlös backkamera på min husvagn och använt den hela sommaren tycker det är lika viktgt som backspeglar. Trådlös backkamera för digital sändning till TFT LCD färgskärm. Vattentät kamera med vidvinkel ( IP65).

Perfekt till bil, husvagn , husbil och släpkärra. CMOS kamera med infraröda LEDs för bättre nattsikt. Avståndsmarkering i skärmen. Enkel montering med tillhörande fästen. Har beställt ett trådlöst set med kamera och 7tums display som man knäpper fast på backspegeln från Kina.


Tänkte prova om det möjligtvis skulle kunna funka att använda den som backspegel och ha den på hela tiden som man åker. Funktionen kan ju vara lite hipp som happ med Kina grejor, men den .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.