tisdag 26 september 2017

Lediga jobb alperna

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Nedan finner du våra lediga tjänster. Guider som jobbar i Alperna.


Eftersom jag inte ville jobba i alperna som reseledare efter kursen, så var jag väldigt sent ute med att söka andra jobb. Jag kom hem från alperna veckan innan julafton och sökte en massa jobb genom arbetsförmedlingen.

Jag hade tur, jag fick jobb som liftvakt i Storlien utanför Åre. En liten håla kan många . För många är det en dröm att säsonga en vinter i Alperna. Bli skidguide för Slopetrotter Skitours. Kitzbühel, Innsbruck och St Anton.


Under de populäraste säsongerna kommer hundratusentals människor till skidorterna och efterfrågan på säsongsjobbare är stadigt ökande varje år. Här kan du få jobb inom allt från hotell och resort till att arbeta som . Kommunikationerna är generellt väldigt bra och orterna ligger tätt sammanhängande vilket gör det enkelt att skifta mellan de olika skidresorterna på plats.

Francotyp-Postalia Sverige AB, Bromma metrojobb. Tyvärr finns det inget jobb som matchar din sökning för tillfället. Lägg en bevakning på det jobb du önskar så mailar vi dig när ett nytt jobb dyker upp. Annonsera efter personal. Om du är sugen på att kombinera bra skidåkning med att jobba utomlands, då är ett säsongsjobb i alperna någonting för dig.


Nu kan du utbilda dig till reseledare eller skidinstruktör hos STS Alpresor. Det finns även andra jobb , inom hotell och turistnäringen som t. Selfiejobs Europe AB söker en Hotellpersonal i alperna , Italien i Stockholm för en tillsvidare anställning. Sugen på snöiga Alptoppar i vintern? Då kan du vara den vi söker för jobb i franska alperna till vintern… 1) Vill du flytta ner för att jobba under en hel säsong (eller fler), fylla på ditt CV, förbättra franskan och åka skidor på din lediga tid?


Vill du jobba inom hotell- och restaurang i Alperna i Schweiz, Österrike eller Frankrike? Just nu finns det många lediga säsongsjobb. För jobb i Schweiz och Österrike behöver du kunna tyska och för jobb i Frankrike är franska en merit. Du hittar de lediga jobben i Platsbanken på arbetsformedlingen. Du som längtar efter en spännande utmaning skall absolut söka som reseledare hos STS Alpresor eller arbeta.


Lediga jobb i Österrikiska Alperna.

En jobbsökmotor och guide för dig som vill jobba utomlands. Jobba i Österrikiska Alperna. Lär dig tyska och säsonga inom turism i Österrike och Tyskland. Arbeta i Alperna och plugga vid Bodensjön där Tysklan Österrike och Schweiz möts.


Hit kommer miljontals turister från hela världen vinter och sommar! Träffa människor från hela världen, njut av alper och skidåkning! Få inblick i reseledaryrket - titta på vår film. Möt Sandra, Anna och Jacob som alla tre har gått reseledarkursen och senare fått jobb som reseledare i Alperna. Hör deras berättelse om kursen och få en inblick i vad jobbet innebär.


Prenumerera på nya jobb som matchar Alperna. StepStone har jobben för chefer och specialister. Att åka till Alperna över en säsong är både fantastiskt roligt och en underbar naturupplevelse. Tycker man om att åka skidor eller snowboard är alperna perfekt.


Här är omgivningarna fantastiska och skidåkningen är mycket bra. Med fördel åker man till ett land där man kan språket. Då man kan språket är det lätt att få jobb.


Bo i lilla byn, skida i stora liftsystemet och få Alpernas bästa utförsåkning till budgetpris. Utförsåkning i Alperna är ett ganska dyrt nöje och charterkatalogerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.