torsdag 21 september 2017

Frösåmaskiner

Detta gör vi genom att erbjuda högkvalitativ utrustning från mångåriga inköpsrelationer, god reservdelsservice med hög lagerberedskap samt gedigen . Trejon erbjuder två typer av frösåmaskiner från APV – spridning via tallrik eller pneumatiska. Läs mer om modellerna nedan eller kontakta Trejon för mer information. Trejon har lång erfarenhet av att utveckla, tillverka och marknadsföra maskiner till entreprena skogsbruk och lantbruk. Artikelnummer: APV100-S.


APV frösåmaskin finns i två modeller med olika inställningsmöjligheter.

De drivs från 12-voltuttaget. Spridningen sker via tallrik med ställbar rotationshastighet. När det gäller val av teknik, oav- sett om man väljer att leja in tjän- sten eller att skaffa sig egen utrust- ning, så styr kravet på utsädespla- cering valet av den optimala lös- ningen. Rent teknisk skiljer det nämligen mycket på att så klöver- frö eller rajgräs. Tre viktiga faktorer som påverkar . Super Vario är en liten frösåmaskin av centrifugaltyp från tyska Lehner.


Den kan sitta på ett redskap, direkt på traktorn, på en terränghjuling eller en bil. Moms tillkommer på angivet högsta bud.

Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare . Hej Jag tänkte kolla om det är någon om har erfarenhet årlig förbättrings sådd av vallar med frösåmaskin , typ denna. Gräsrenoveringsmaskiner för proffs.


Einböck är en av Europas mest kända tillverkare av redskap för jordbearbetning, mekanisk ogräsbekämpning, grässkötsel och insådd. Man erbjuder ett brett sortiment av såbäddsharvar, kultivatorer, ogräsharvar och majshackor och är marknadsledande inom frösåmaskiner för insådd av . Frösåmaskiner för proffs. P-BOX-M P-BOX-ED och P-BOX-STI är frösålådor för påbyggnad på olika typer av harvar, såmaskiner och vältar. Finns i arbetsbredd upp till m och sprider de flesta frötyper med stor exakthet. Utsädesmängden ställas enkelt in med spak för grovinställning och ratt för fininställning.


Vädersta Överum och Einböck borgar för hög kvalitet när det gäller maskiner för alla typer av direktsåd konventionell radsådd eller insådd av vall och fånggröda. P-BOX-MD är en pneumatisk frösåmaskin som snabbt och enkelt. Einböcks frösåmaskiner på långfingerharvar är perfekta för effektiv insådd av vall och fånggröda samt för hjälpsådd i glesa vallar och ängar.


Det är till modeller med eller meters arbetsbredd som den pneumatiska frösåmaskinen Kongskilde FS Seeder passar. Fröbehållaren rymmer 3liter och från den doseras fröet av . Rätt justera körd och underhållen kommer maskinen att fylla varje rimligt krav som Ni ställer på densamma och göra tillförlitlig tjänst under de kommande åren. Skulle Ni behöva anvisningar, som ej är medtagna i denna bok, eller vara i behov av erfarna montörer, rekommenderar vi Er att söka kontakt med någon av våra .

Sidan 1 pneumatisk frösåmaskin sidan 32. Såvalsen drivs mekaniskt från ett av harvens stödhjul. PNEUMATICSTAR är ett allroundredskap som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.