torsdag 28 september 2017

Fuktmätare betong

Prisvärd och noggrann betongfuktmätning. Testo 6är en kompakt och pålitlig fuktmätare för betong. Som ett av få instrument, är testo 6godkänd av Rådet för Byggkompetens (RBK) för borrhålsmätning. Komplett mätset med instruktion enligt RBK.


Som tillbehör finns RBK-kalibreringscertifikat.

Samma typ av fuktindikator, som kan användas i badrum, kan användas för betong. Utslaget på indikatorn påverkas av annat som finns i väggen, exempelvis armeringsjärn och ledningar. Egentligen rör det sig inte om en fuktmätare , utan en fuktindiktator, och. Helt oförstörande kan man snabbt och effektivt bestämma fuktkvoten i materialen.


På samma sätt så kan fuktskador identifieras i tak, väggar och golv. Mäter ned till ett djup . Nordtec levererar kvalitetsmätinstrument för industri och byggbranschen.

Fuktmätare , Hygrometer, Fuktindikatorer för Proffsanvändare. Condair erbjuder ett brett utbud av mätinstrument för att mäta fukt i trä och betong. Instrument för att mäta fukt i trä och betong. Om du behöver hjälp att välja rätt mätare för dina behov är du välkommen att kontakta vår expert Elmer Jensen här.


Se det stora utbudet av Protimeter fuktmätare för att mäta . Med denna typ av fuktindikering återges ett indikativt värde, t. Mätning av luftfuktigheten - Om man vill mäta uttorkningen av betong så mäter man luftfuktigheten, RF, i ett borrat hål i betongplattan. Dessa fuktmätare kan även användas till att mäta luftfuktigheten i andra utrymmen, såsom rum, källare,. Viktigt instrument vid t. För snabba oförstörande fuktmätningar i väggar, tak och golv. Lämpligt för alla typer av byggmaterial.


Litet allmänt om fuktmätare och fuktmätning i betong : Jag måste erkänna att jag har glömt vilken relativ fukthalt betonggolv och betongväggar skall ha invändigt för att det inte skall vara risk för mögel men det handlar om tiotals procent. Det egentliga problemet är att man inte kan slå in två spikar i betongen . En bra fuktmätare med kula. Sep Fuktmätning i betong - vad menas med ? Aug pålitlig fuktmätare till rimligt pris?

Oförstörande mätning av fuktkvot i betong. Med tillbehör RF-givare (ingår ej) mäter . Fuktmätning kan göras i badrum, på vinden eller i vilket rum som helst, och fukt kan mätas i betong , trä, och gips, men även i ett flertal andra material. Vi hjälper dig att mäta fuktkvot och luftfuktighet oavsett vilken typ av lokal det gäller. Trägolv, badrum eller husvagn? Kontakta oss så hjälper vi dig.


Vid våra utredningar utförs. Visa filter Stäng filter. En nyhet är att man har möjlighet till manuell lagring av mätdata (via knappsatsen) under mätplatsnamn, max st.


Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Välkommen till PriceRunner! Elma DT-128M är ett nytt smidigt instrument för icke destruktiv ytindikering av fukt i byggmaterial, samt konstaterande av fuktfördelning i väggar, tak och golv. Vi har ett stort utbud av fuktmätare från tillverkarna Kimo, Protimeter och Tramex. Hygrometer för relativ luftfuktighet ( RH), daggpunktsmätare för fuktmätning i tryckluftssystem, fuktkvotsmätare för fuktmätning i virke, RF-mätare för fuktmätning i betong samt fuktindikator för lokalisering av fuktskador i byggnader.


För byggnader mäts fuktkvot. När hög noggrannhet eftersträvas rekommenderar vi fuktväskan mäter relativ fukt och har en smal givare som förs in i materialet. Mögelvarnare appliceras på väggen och ger varning för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.