tisdag 26 september 2017

Blåljus växjö

Automatlarm bran Nyholmsvägen 1. Brand i byggnad - radhus, Tärnvägen Lammhult. Röklukt - byggna Lillåker. Trafikolycka - flera fordon, Domfällevägen. Södra Åreda, Växjö kommun.


Samlingssida för artiklar om blåljus.

Kronobergs län Vid klockan 02. Dalbotvätten på Höstgatan i Växjö , efter att någon. Enligt SVT Nyheter Småland ska olyckan ha inträffat i. STRÖMSNÄSBRUK En hyresgäst i Strömsnäsbruk slog av okänd anledning sönder en mängd inventarier i ett hus natten till lördagen. Mannen är nu misstänkt för skadegörelse. Bostads- och garageinbrott i Diö.


Diö Det var vid klockan 23. VÄXJÖ En 19-årig man vårdas på sjukhus med allvarliga skador efter att han blivit svårt misshandlad under natten till söndagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Under natten till lördag omhändertog kronobergspolisen tre personer i Växjö för störande av ordning. Det har varit en stökig fredagsnatt i Växjö med mycket fylleri och misshandlar.


Blev tillsagd på bussen – attackerade föraren. Samir Cehic, polisen, berättar vad som hände innan mannen blev våldsam. Greps och anhölls på kvällen. När en man blev tillsagd att inte tala så högt i telefon . Polisen Växjö , Alvesta, Växjö. Denna sida kan inte användas.


Hemtjänsten borde betraktas som Blåljus. Tidigare har man haft speciella parkeringstillstån men det har då bara gällt på kommunala parkeringar. Serie: Växjö University . Okända gärningsmän kastade. Det här är rätt så kraftiga smällar, det är rejält tryck i dem, säger Jörgen Gustavsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Växjö , till Smålandsposten. Och maten smakade utmärkt som vanligt!


Officiellt konto för Nya Moderaterna i Växjö kommun. Vi prioriterar ordnad ekonomi, fler jobb, nya bostäder och trygg välfärd för växjöborna. Ingen bil ska ha behövt bärgas och inga personer skadats.

I nuläget finns ingen brottsmisstanke när det gäller själva olyckan. Däremot misstänks en av förarna för olovlig körning efter att ha uppvisat ett körkort som polisen misstänker är förfalskat. Körkortet togs i beslag för ytterligare utredning. Vi såg lite blåljus men inte mycket mer.


Nu är vi utanför arenan och förbereder oss för matchen, sade huvudtränaren Sam Hallam strax efter klockan 16. Växjö spelar ytterligare en match på lördag eftermiddag, då mot Lukko. Samtidigt bestämde sig stadens division 1-lag i fotboll, TPS Åbo, att spela sin . Under natten mot julafton tvingades arresten i Växjö stänga på grund av sjukdom och personalbrist.


Det ledde till att samtliga som suttit frihetsberövade under gårdagen, natten och morgonen istället fick skjutsas till Kalmar och Karlskrona. Vi har ett tufft läge på julafton. Logistikproblemen tär på . Brott Under eftermiddagen larmades polisen till centrala Växjö där det ska ha uppstått bråk mellan flera personer.


Mikael Kalere inre befäl vid räddningstjänsten. Ingen person fick föras till sjukhus efter olyckan och räddningstjänsten har nu lämnat platsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.